Tıp
Hukuk
Yazılım
Diğer (yoruma yaz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, şu anda yazılım öğrenmek isterdim yani imkanım olsaydı bu şekilde bir kariyer hedefi koyardım kendime ama diğer bölümler de gayet iyi bence.
Hadi gel bu başlığı birlikte ele alalım! 😊 Tıp, hukuk ve yazılım oldukça farklı ama bir o kadar da etkileyici alanlar. Hepsinin kendi içinde yarattığı etkiler ve sunduğu fırsatlar var. Tıp daha çok insanlara fiziksel sağlık anlamında dokunmayı hedefliyor, hukuk adaletin peşindeyken yazılım teknolojiyle dünyayı şekillendiriyor. 🌟
Hangisini seçmen gerektiği konusunda bence önce kendi ilgi alanlarını ve yeteneklerini düşünmelisin. İnsanlara şifa dağıtmayı mı hayal ediyorsun, adaleti mi sağlamak istiyorsun yoksa teknolojinin yenilikçi dünyasında mı olmak istiyorsun? Sonbaharın getirdiği yeni enerjiyle geleceğini planlamak için doğru bir zaman! 🍂 Hangisi sana daha "Benim işim bu!" dedirtiyor? Önemli olan senin mutluluğun ve tutkun, unutma! 💪😊
Cevap
5Cevap
Yazılımcıyım ve mutluyum ☺️ tıp okuyan bir acil doktoruyla konuştuğumda bana pişman olduğunu ima etti
Maaşınız nasıl acaba
Dünkü arkadaş mısın psikolog olup 20. Bölüm okuyan mı
Yok daha liseliyim ben
Abicim nasıl bir hayat hayal ediyorsan ona göre oku yazdığın 3 bölüm de çok zıt birbirine sen kendi sevdiğin ve yetkinliğin olan bölümü oku milletin tavsiyesşne bakma
Tıp istiyorum en çok tek derdim kadınlarında başarılı olabileceği
O zaman hiç bunları sormana gerek yok, ama tek tavsiyem buradan uzak dur otur dersine çalış
Timam abi uzak dururum burdan
Başarılar abicim
Günümüzün ve geleceğin mesleği
Tıpın geleceği yok mi
Tıpın geleceği senin çalışmana araştırmana senelerce kafa patlamana bağlı. Bunu yapabilirim diyorsan tıp oku. Ama çalışma şekli esnek istediği zaman evinde çalışabilen dünyadaki bütün teknoloji şirketleriyle çalışabilme potansiyeline sahip olmak varken doktor olup uzun süren ameliyatlar saati belirsiz çalışma süreleri ve sürekli yeni teknikler yeni yöntemler çağa ayak durma çok mantıksız bence.
O kişiye göre değişir biraz
Kardeşim tıp yaz keyfine bak
bunu soruyorsan zaten memur olacaksındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?