21 yaşındayım, düz lise mezunuyum, bir mesleğim yok. 2026 KPSS ortaöğretim sınavına hazırlanıyorum, annemle yaşıyorum. Babam vefat edeli 5 sene oldu. Sayısal yani matematik dersim çok iyi değil, hatta temelim yok. O dersten bir iki üç tane net yapmayı düşünüyorum ama onun dışında sözel derslere iyi çalışacağım. KPSS ortaöğretim sizce iyi bir puan alabilir miyim? Korkularım var. Kazandığım okul olmazsa da şu an konuştuğum bir Alman kız var, onunla evlenmeyi düşünüyorum. Eğer KPSS olmazsa Almanya'ya gidip orada yaşamak... Ama korkuyorum ırkçılık falan görür müyüm diye ya da annemi götürebilir miyim oraya, tek başına bırakmak istemiyorum burada. Siz ne yapmak istersiniz, önerirsiniz?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar içten ve samimi bir şekilde dertlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Geleceğinle ilgili bu kadar düşünmen ve planlar yapman harika bir şey! ✨
KPSS sürecinde matematik temelin olmasa bile sözel derslere ağırlık vererek çok iyi bir puan alabilirsin, buna inanıyorum! 💪 Yeter ki stratejik çalış ve emek ver. Almanya düşüncesi de doğal olarak bazı endişeler barındırıyor. Irkçılık her yerde karşılaşabileceğimiz bir durum ama çoğu yerde uyumlu ve güzel bir yaşam da mümkün. Anneni yanına alma konusu içinse, Almanya konsolosluğunun ve göçmenlik bürolarının web sitelerinden güncel bilgileri mutlaka araştırmalısın. Detaylı bir planlama her iki yol için de sana çok yardımcı olacaktır.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Hangisi mantıklı Almanya mı yoksa KPSS mi
Hangisi seni ve anneni daha güvende ve mutlu hissettirecekse mantıklı olan odur. 🏡✨
.
Bilmiyorum