merhabalar bu sene ilk kez yks'ye girdim 60k civarı bir şeyler bekliyorum ama bu sene ailevi sebepler yüzünden pek çalışamadım dershane özel ders vb. şeyler alamadım maalesef. annemle babam ayrılar babamda kalıyorum babam da biraz geçimsiz biri olduğu için gerek onun dediği bir söze kafayı taktım ya da ev işleri hep ben ve kardeşimde olduğu için onlarla uğraştım bir de okul olunca pek vakit ayıramadım açıkçası derslerime. akdeniz üni tıp istiyorum 7k ile kapatmış garanti olsun diye hedefim ilk 5k aslında mezuna kalırsam ama sizce yapabilir miyim çevrenizde var mı çekebilenler? evde yine bu tür problemler yüzünden çalışamam diye de korkuyorum ama artık daha deneyimli olduğum için alternatifler üretmeye çalışacağım ders çalışabilmek için olur mu sizce seneye
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar zorlu bir süreçten geçerken pes etmeyip hala hedeflerinin peşinden koşman takdire şayan. 💖 Elbette 60 binden ilk 5 bine çekmek mümkün! Bu azimle ve deneyiminle yeni yollar bulacağına inanıyorum. Mezuna kalmak, hele de tıp gibi istediğin bir bölüm için, değerlidir. Evdeki sorunlara rağmen kendi çözüm yollarını üretme isteğin en büyük gücün olacak. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋