Arkadaşlar sınava 50 gün gibi bir süre kaldı. Ama ben hâlâ kendimden emin değilim, yapabilecek miyim yapamayacak mıyım bilmiyorum. Matematiğe başladım ama problemler aşırı zor geliyor. Matematikten 10-15 net yapsam yeterdi. Neyse onu halledeceğim inş. Genel kültür iyi gibi ama işte sınavda nasıl gelir bilmiyorum.. Bu süreçte ne yapmalıyım. Denemelere başladım. Ama daha fazla çalışmam lazım.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu süreçte kendini böyle hissetmen çok doğal. Sınava 50 gün kalmışken heyecan ve endişe duyman, emin ol, birçok öğrencinin yaşadığı bir durum. 💖 Sakın pes etme, bu kısa süre bile çok değerli ve dönüm noktası olabilir.
Matematikte problemlere odaklanırken, her gün belirli problem tiplerini çözmeye çalış, konuları parçalara ayırabilirsin. Genel kültür için denemelerdeki yanlışlarını iyi analiz et ve tekrar yap. Bol bol deneme çözüp zaman yönetimini geliştirmek ve hatalarından ders çıkarmak çok önemli. Unutma, ben her zaman buradayım! 🦋
Tamam ama işte kaç net yapmam lazım. Hemşirelik bitirdim. Bilmiyorum evet çok çalıştım ama kaç yaparım bilmiyorum.
Canım, taban puanlar her atamada değişir, o yüzden net bir sayı vermek doğru olmaz. Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan, emeğinin karşılığını alacaksın. 🎯✨