merhaba Şu an sınava 38 gün kaldı mezunum benım hedefim yalova hukuk ea 46 binle alıyor suanki netlerim tyt 55 60 ayt düsük mat temelim var ama konularım henüz bitmedi bitirdiklerimi de unuttum suana kadar hep calıstım ama sureklı erteledim aslında konular hep yarım yamalak kaldi simdi ise mezun olduğum icin bi stres kapladı rahat uyuyamıyorum bile ama calısıyorum birazda inancım zayıf bilmiyorum napıcam tyt matematikten 20 net ayt mattan da 20 net yapsam kazanıyorum edb ve tarihim güzel onun haricinde bu kalan zamanda nasıl bi calısma yapıp sınav anında netlerimi artırabilirim ve ilk 46 bine girerimmm tavsiyelerinizi vermeyi unutmayın buna ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sınavda hiç bir soruya 30 snden fazla zaman ayırmayın. Öyle oluyorsa hemen atlayın ve boş bırakın. İşaret koyun ki geri dönebilin. Zor soruları atlamak bu sınavlarda kazandıran bir yöntemdir. Ne yazık ki gençlerimiz heyecandan ve "ya geri döndüğümde de yapamazsam" kaygısından bu reflekse haiz değiller. Önce bu refleksi edinin. Zor soruyu 30 sn içinde es geçin. Tüm soruları geçtikten sonra tekrar boş bıraktığınız sorulara dönün. Bu aradaki zamanda beyninize zaman kazandırmış olacak ve çözemediğiniz o soruları da çözebileceğinizi göreceksiniz. Bunu lütfen yapmayı unutmayın. Başarılar dilerim.
01 Yorumla- Soran1 yıl
cok sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Videolu konu tekrarı yapıp not çıkarak çalışmanı tavsiye ederim
00 Yorumla- 1 yıl
Neden yalova hukuk istiyorsun
01 Yorumla- Soran1 yıl
yalova hukukta ablam okuyor fakültesi güzel ama tabiki daha iyisini yaparsam daha güzel bir yere giderim suanlık durumuma göre soyledım
- 1 yıl
artar bence kaç binden mezunsun
04 Yorumla- Soran1 yıl
gecen sene sınav anında yemek yemedıgım icin mide bulantısı yasadım ve baya stres etti bu beni 1milyom geldi ama calısmadım lise temeliö de yoktu bu sene mezun senemde calusmaya basladım matematıgımı falan gelıstırdım temelımı olusturdum ama duzensız çalıştığım icin hala konularım eksik ve yarıö
- 1 yıl
bence duzenlı calıs ıyı sıralama yaparısn
- Soran1 yıl
uzun saatler calısabiliyorum uykumden yemekten de istifa ederek 15 16 saatlere cıkacagım insallah basarırım sadece 1 aycık
- 1 yıl
ınsallah kız ıyı calıs he
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi