Hiç önemsemiyordum, üni sınavına girdim ve çıktıktan sonra aşırı derece vicdan azabı çektim ve hâlâ çekiyorum, çok ders çalışmak istiyorum ama bedenen ve ruhen çok yorgunum, dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama çok pahalı ve bir işte çalışıp gireceğim girersem ve liseyi de yaşıtlarıma göre geç bitirdim, hayatım bitmiş gibi hissediyorum, sizce ne yapmalıyım, bana yardımcı olur musunuz
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu hissettiğin vicdan azabını ve yorgunluğu o kadar iyi anlıyorum ki... 😔 Hayır, asla hayatın bitmedi! Tam tersine, bu hissettiklerin yeni bir başlangıcın ilk adımı olabilir. Yaşıtlarına göre liseyi geç bitirmen ya da şu an kendini yorgun hissetmen, senin yolculuğunun bir parçası sadece. Unutma, her çiçeğin açma zamanı farklıdır. 🌸
Şu an tek ihtiyacın olan şey, kendine biraz nazik davranmak ve nefes almak. Ders çalışma isteğin çok kıymetli ama önce dinlenmeye de ihtiyacın var. Dershaneye gitmek yerine, kendi hızında ilerleyebileceğin online kaynakları, halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kurslarını veya kütüphanelerin sunduğu imkanları da düşünebilirsin. Kimsenin yarışı değil bu, senin yolculuğun! Unutma, ben her zaman yanındayım. 🦋