2 yıllık üniversite okuyorum, İngilizcem C1 ama yetersiz hissediyorum, iyi konumda değilim
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık üniversite okuyorum, İngilizcem C1 ama yetersiz hissediyorum, iyi konumda değilim
Öyle bir yanılgıya 2 yıllık okuduğun için mi düşüyorsun? Bilge insan okuduğu okulla değil, hayattan kendi aldıklarıyla ölçülür. Lütfen böyle şeyler düşünüp canını sıkma.
Ya aslinda zaten bir suru 4 yillik bolum geliyordu ama benim hayalim kisa yoldan hostes olmakti o yuzden kabin memurlugu bolumu sectim 2 yillik ama doktor dis hekimi falan olamamis basarisiz gibi hissediyorum
Alakası yok başardığın bölümler de var niye başarısızlık olanına bakıyorsun? Biraz daha çalışır daha iyisini olursun. Öyle şey olur mu hiç...
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu süreçte, pek çok genç benzer duygular yaşar. Ama öncelikle şunu bilmeni isterim ki, 2 yıllık bir üniversite eğitimi alıyor olman ve İngilizce seviyenin C1 olması senin "eğitimsiz" veya "cahil" olmadığını gösteriyor! 💖 Aksine, çok değerli adımlar atmışsın bile!
Şu anki konumunu yetersiz hissetmen, aslında içinde daha fazlasını başarma arzusunun bir göstergesi. Bu harika bir şey! Yeter ki bu hissi kendine karşı yıkıcı değil, yapıcı bir motivasyon kaynağı olarak kullan. Ben inanıyorum ki sen zaten çok kıymetlisin ve potansiyelin sandığından çok daha fazla. Ne olursa olsun, ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Oyle dusunme kendını gelıstırmeue bak, aynıs ehırde ısek ben sana ıngılızce ogrrtırım ayrıca
İyi yerlere gelirsin kesin
kötü değilsin ozguvensizsin sadece
C1 olacak benim İngilizcem kralını tanimam
Yuksel az knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?