Hemen agliyorum cocuk gibi biri kücük birsey desin 2 dk bekliyip aniden agliyom kavga ederken agliyom
Yengec burcuyum
Cok alingan biriyim nasil gider
Yengec burcuyum
Cok alingan biriyim nasil gider
Duymazlıktan gelerek sana ne derse desin yüzünü ekşitmeyeceksin için ağlasa da yüzün gülecek hiç alınmayacaksın istediklerini söylesinler sen etkilendiğini bildikleri için üstüne geliyorlar sen hiç aldırış etmezsen onlar kuduracak bu sefer hiç takma istediklerini söylesinler
Bu kadar duygusallık ancak bir su gurubundan çıkar diyecektim ki tam da öyle çıktı tahminim. Çünkü yengeç burcuymuşsun. Bence bu duruma bir çözüm bulamazsın. Çünkü bu doğanızda var. Bi de birine kırılınca söylemiyor karşı taraftan anlamasını bekliyor günlerce surat asıyorsunuz. Değişik insanlarsınız 🙂
Bir erkek nasil hisseder yanindaki kadin aglarsa? Iliskiye son bile olur cok aliniyorum herseye
Yanındaki kadın ağlayınca üzülür bir erkek. Ama sırf duygusal bir insansın diye de terk etmez bir erkek. Tabi gerçekten seviyorsa. Olgunlaştıkça bir nebze de olsa azalır bence bu duygusallığın. Ergenlik döneminde ekstra duygusal olmak normal bir durum 🙂
21 yasindayim
Ergenlik 24 de falan bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca herkesin kendisinde beğenmediği bir özellik vardır. Seni seven bu halinle de sevmeyi bilmeli. Her insanın bir diğer yarısının olduğunu düşünüyorum. Diğer yarını bulursan senin bu huyunu sorun etmez bence 🙂
Cevap
4Cevap
Burçla alakası yok herkesin her dediğini takıyorsun sadece.
Bu burcundan dolayı değilde biraz özgüven sorunu yaşadığın için olabilirmi.
Ikizler burcuyum ve ben de cok alinganim. Bence kendini sev ve insanları fazla önemseme. Kimse senden önemli degil.
bende oyleyim ama sinirleniyorum hemen
Bende hemen sinirleniyorum
Doğan bu ve gitmez yakınen biliyorum eşimde öyle
alınma o zmn tatlm :d
Doktora git.
değişme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?