Nasıl biri ile yapamazsınız ve sizce nasıl insanlarla sağlıklı ilişki kurulmaz.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nasıl biri ile yapamazsınız ve sizce nasıl insanlarla sağlıklı ilişki kurulmaz.
Tipe göre reddeden ve tipe göre hayatına alan, yılışık, karaktersiz, mesafelere sınırlara saygısı olmayan, düşüncelere saygısı olmayan asla alttan almayı bilmeyen burnu havada tiplerden uzak durulması lazım.
Tamamen katılıyorum dediklerine ya
Nankör insandan olmaz. Gün gelir bir hatanda tüm doğrularını siler. Bencil insandan olmaz. Hep bana hep bana der seni hiç görmez, dinlemez, umursamaz. Kibirli insandan olmaz. Kendini senden üstün görür, ezmeye çalışır, toplum içinde seni küçük görür ve senin üzerinden kendi değerini yükseltir. Yalancı insandan olmaz, bir kere güvenin kırılırsa bir da güvenemezsin. Bu liste uzar gider. Bunlara takılmak yerine bir insanda şunu ara.
Dürüst birisi mi? Ve kendini geliştirmeye açık bir insan mı? Eğer gerçekten dürüst bir insansa yukarda saydığın olumsuz özellikler olmaz. Bu onu değerli kılar. Eğer hem dürüst hemde kendini geliştirmeye açık biriyse bu onu bulunmaz hint kumaşı yapar. Çünkü böyle birisi hatalarından ders alan, kendini sürekli geliştirmeye ve problemleri çözmeye odaklı bir liderdir. Böyle insanlar toplumda pek azdır. Denk gelırsen kaçırma kaçırırsan da sen kaybetmiş olursun.
O kdr haklısın ki seni eice yazdım 😊
Tşkler
Sevgilinken sana ölüp bitip herşeyi göze alıp ayrılınca seni cümle aleme rezil etmeyi bile göze alabilecek boyutta ş*refsiz insandan mümkün değil olmaz senin aşkın ona ağır gelir :D
Ne güzel ifade ettin 😊😊
Cevap
5Cevap
Önyargılı insandan olmaz kim olursa olsun. Sendeki güzelliği fark edemeyen insandan keza.
Kesinlikle katılıyorum
Teşekkürler ❤
Hassasiyetlerine önem vermeyen, vicdan sahibi değilse. iletisim problemi varsa, yalan söylüyorsa, görgüsüz ve varoşsa, özentiyse.
Merhamet ve anlayış yoksunuyla olmaz.
Evet karşılıklı anlayış çok önemli
Fazla ciddi yahut fazla cıvık
Ayarı olacakk
Bencil, huysuz, inatçı
Biraz huysuz olabilirim ama bencil değilim yaa
İnatçı misin? En önemlisi bu benim için hiç sevmem inatci insan 😁
Yaani cok değil çabuk indiririm yelkenleri
O zaman okey olabilir... Orta yolu bulmak isteyen destek olup çözüm üretmek isteyen insan önemli
Kesinlikle
İvit 🤗🤓
İroniden anlamayanla
Ay evet hiç çekilmezz
narsist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?