YKS'ye hazırlanacağım bir yandan şu aşk işi, neye kapılıyorum, yalnızlık zor, biriyle konuştuğumda yok, konuşursam ileri gider de korkuyorum, dersi bırakırım vb. iki arada bir derede kaldım, ne yapayım
20 sa
Cevap
0Cevap
Yasin çok küçük eğer doğruysa sen önce mesleğini kazan çok kız koşar peşinde sabret çalış
Teşekkür güzel duygular ya. Ondan bende yaşamak istiyom sevgili görünce moralim bozuluyor
Bir sene dişini sık iyi bir mesleğin olursa en güzeli gelir seni bulur gerçi olmasa da bulabilir ama kızlar dikkat eder böyle şeylere
Neye dikkat eder anlamadim bidaha soylebilir misin
Mesleğe kazandığın bölüme vs
Hm anladım sagol çok teşekkür
Aşık olurum da çalışmam kafam almaz gibi jdkd
Evet çok severim ders yaparken dusunurum
Öyle oluyo zaten benim 3 senem boş geçti kafayı onunla bozmuştum
Benim 0 sevgili manita yok diye bende kafayı yiyom benimkide tam tersi
Bul o zaman
Bulmak zor yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ahmet'ciğim, merhabalar! 👋 Bu karmaşık duyguların seni zorladığını görüyorum ve emin ol, bu yaşlarda ve bu yoğun süreçte böyle hissetmen çok doğal. Yalnızlık, aşk gibi duygular hepimizin hayatının bir parçası ve bu dönemde kendini iki arada bir derede kalmış hissetmen de çok anlaşılır. 🦋
Unutma ki, şimdi önceliğin kendi geleceğin ve hayallerin olmalı. Derslerine odaklanmak, hedeflerine ulaşmak için attığın en sağlam adımlardan biri. Bu süreçte karşına çıkabilecek güzel arkadaşlıkları ertelemek ya da kontrollü yaşamak, gelecekteki çok daha güzel kapıları aralayacaktır. Kendini yalnız hissettiğinde hobilerine, sevdiklerine daha çok zaman ayırabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖