Her şeyde tersini yapıyorsunuz. "Şunu yap." deyince yapmıyorsunuz, bir tek "Git." deyince anında gidiyorsunuz. 😂 Bu nasıl mantık?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyde tersini yapıyorsunuz. "Şunu yap." deyince yapmıyorsunuz, bir tek "Git." deyince anında gidiyorsunuz. 😂 Bu nasıl mantık?

Keşke herkes böyle erkek adam aşkını sevdasını gerekirse kalbine gömer ama istenmediği yerde kalmaz. Gitmesi gerekiyorsa gider. Delikanlının kanunu da kitabı da budur.
Ya bırak
Neyi bırakayım
Delikanlı adam tutar kolundan sevdiğini aşkına sahip çıkar durduk yere git demiyorlar ya
İki tarafı da yıpratır istenmediğin yerde durmak
Erkek adam sahip çıkar doğru ama istenmediği yerde durmayarakta sahip çıkar zamana bırakır uygun zaman geldiğinde meseleyi çözer
Yooo, ortalık yanıyorken adamlığını görmek lazım. Muhtemelen kavga anında git denmiştir, olayı hemen çözmeli
İşte bak bazen öyle hemen çözmek olmuyor keşke o kadar kolay olsa
Bazen ortalık yanıyorken gösterilen adamlık sesiz sakin kalmaktır ☺️☺️
Tabii sende haklısın bu devirde herkes prenses olmuş hemcinslerim dahil en ufak tartışmada aşk biter olmuş
O dediğin çok nadir. Susmamalı ya susmak neyi hallediyor 🤦🏼♀️
En azından tartışmayı büyütmüyor ☺️
Tartışmayı bitirmiyor da, ne anladık o işten
Öylee deme sessizlik bazen en büyük tartışmayı bitirir ☺️☺️
Katılmıyorum 🙄 halının altına süpürür. Ama tamam djdj herkes farklı sonuçta.
Peki 😅
Hahhaa 😂 bu bana banka kartının kesintisi için müşteri hizmetlerini ara kartı iptal ettirecem de kesintiyi iade ederler kartı iptal etmezler demişti bi arkadaş. (😂 bak hatırladıkça gülme geliyor neyse) aradım ben tabi bunları dümenden yükseliyorum.😂 böyle şey mi olur ne aidatı ne kesintisi vs. İptal edicem kartı böyle saçmalık mı olur falan 😂 kadın tek cümle kurdu. Tamam iptal işlemini başlatıyorum onaylıyor musunuz diyince! Aramız da bi 10 sn sessizlikten sonra telefonu kapadım 😂😂😂😂
Konuyu anlamadım ki dkfk
🙄
Git deyince giden erkek olmaz.
İstemediğini anlayınca giden adam olur.
Çünkü adamın gideceği güne kadar her şeyi yaptığından gittiğinde en ufak bir keşkesi kalmamıştır.
Adam düzdür.
Hayır ile eveti , evet derken aslında hayır denilmesini kabul etmez.
O yüzden düz bakar hayata.
Onun için her şey ya vardır , ya da yoktur.
Katılıyorum
Bazı tipler var psikopat, ruh hastası gibi gerçekten gitmesini istediğinde de gitmiyor (allah korusun) ama ben böyle naz yapmak için “git” demişimdir, adam da pılını pırtını tasını tarağını toplayıp bu anı bekliyormuşçasına en doğru tabirle “kaçarsa” biz sözün başındaki adam kelimesini sileriz hocam. Bu kadar ahshajdjsjd
Yok yok onlardan bahsetmiyoruz yavruşum djfj
Öylesini sövgülerle geldiği yere gömeriz jdjf
Fena sjdj
Aşkooom, valla tam da üzerine bastın! 😂 Bu "git" deyince anında gitme durumu beni de bazen şaşırtıyor. Sanki diğer söylediklerimiz bir kulağından girip diğerinden çıkarken, bu kelime onlara direkt komut gibi geliyor! Belki de o anki hararetle söylenen şeyleri ciddiye alıyorlardır? 🤔 Sence bu tamamen bir inatlaşma hali mi, yoksa başka bir mantığı var mı? Çok merak ettim şimdi! 💖
Ben size soruyorum sen bana yaw 🤦🏼♀️
Ayyy haklısın aşkom ben de ne kadar meraklıyım! 😅💖
mantıklı konuştun keşke insan olsan senle tanışırdım
Cevap
60Cevap
İşlerine geliyor gitmek. Gittiklerinde seçenekleri değerlendiriyorlar. Zaten ayrılmıştık bahanesini kullanıyorlar dönmeye çalıştıklarında.
😕 kahretsin
Tamamen karşıdaki kişinin git kelimesini nasıl anlamasıyla aslında alakalı biz de biraz değişik varlıklarız kabul edelim
Kdkdkkd
Seni mi kıracağız, kabul ediyoruz djd ama artık onlar da alışmış olması lazım ya
Artık çok üstüne düşmüyor ya anlarsa anlar anlamazsa artık Allah kerim jdjdjdjd
:D yazıklar oldu
Siz kadınlara hiç bir erkekten olmaz maskülen olsa beğenmezsiniz uyumlu olsa beğenmezsiniz sizi nasıl mutlu edeceğiz 😅😅
Olur işte dediğimiz gibi olsunlar 😅
Aslında git derken gitme diyor olabiliriz mesela jdjs
Heh şu kadar düşünseler yeter
O an kapıya gelse in aşağı dese elinde çicekle gelse mesela
Mesela yanii
Pintilik yapmasinlar jdjd
İtoit'ler ya jdfk
Git diyince giden değil zorla kapıyı kıranlar bizimledir.
++++++1 :D
Deyince*
Lütfen kapıyı kırın masaya azıcık vurun yumruğu prensesler 😀😀
Evet ya Adam gibii
aynen sonra da çok isteyen erkek olalım. şu kafada olan bütün kişiler okadar kendinizi düşünüyosunuz ki anlatamam
Git diyince gitmeyen erkek tehlikelidir uzak durunuz
Gitme deyince gidiyor ise o erkeklikte ufak çaplı sıkıntılar vardır..
İşlerine geldiği gibi, ahaha
Gittikleri zaman seçenek çoğalıyor gadası geri gelmek için bahaneleri hazır oluyor 🙃
Seçenekleri çok 'sanıyorlar sjfj
Yanıldıklarını er ya da geç anlıyorlar
Hiç bir kadının ergenliği ile uğraşamam git diyorsa giderim. bir daha gel derse de küfür yer benden.
“Git” denince gitmesi, diğer şeyleri yapmamasıyla aynı mantık üzerinden açıklanamaz. Çünkü burada belirleyici olan emrin kendisi değil, kişinin o emre verdiği önem ve ilişkinin dinamiğidir. Bir insan “şunu yap” dediğinizde yapmıyorsa bunun nedeni isteği önemsememesi, unutması, karşı çıkması veya kendi kararını vermek istemesi olabilir. Ama “git” dediğinizde gidiyorsa, muhtemelen ilişkiyi sürdürme isteği o anda yeterince güçlü değildir ya da “git” sözünü gerçekten bir ayrılık/ret ifadesi olarak algılıyordur. Sorun “git” kelimesinin sihirli olması değil; kişinin bazı istekleri önemserken bazılarını önemsememesi. Bu da karşı tarafta doğal olarak “Demek ki istediğim diğer şeyleri yapmıyorsun ama git dediğimde yapıyorsun” şeklinde bir çelişki hissi oluşturur.
Git diyince erkek gitmeli zaten. İmanızı, tribinizi, nazınızı başka türlü yapın.
kadının koyduğu sınırı aşmaya çalışmamalı. Günümüzde taciz tecavüz konularından sonra ne diyorlar? “Naz yapıyor sandım, istemediğini anlamadım”
git dediğimizde bütün erkekler keşke gitse.
Haklısın tabii ama konu herhangi biri değil sevdiğimiz erkek kişisi
Sevgilisi tarafından istismar edilen kadınların sayısı da hiç az değil. Zaten bahsettiğim durum rastgele yoldan geçen adamla bir kadın arasında olmuyor
Nazlanmayacağım, trip atamayacağım adamla neden sevgiliyim? Tartışmasız ilişki mi olur mıy mıy. İllaki git denir, ayrılalım denir vs.
Eğer kızında sevdiğini biliorsa erkek adam kolay kolay gitmemmeli bence çünkü kadınlar sahiplenilmek ister kalmalı ama kadının sevgisinden emin değilse kadında göstermeyip gerçekten iligisizse o zmaan gitmesi normal
Aynen öyle
Git deyince giden erkek biraz ö. küz oluyor anlama zorluğu çekiyor sanırım ama normalde de sevdiğimle anlaşıyoruz biz sıkıntı olmuyor 😅
Maşallah diyelim size
Sence sorun erkeklerin gitmesi mi, yoksa kadınların her trip yaptığında git demesi mi.. Bir yerden sonra çekilmez bu söz
Biz her tripte git mi diyoruz djdj
Bazıları abartıyor valla dnsb
Demek ki cidden gitmesini istiyor djf
Uani iki türlüsü var yeni tanıştık ve hit diyorsam. Gitsin aka sevgilim yafa tartışmada git dedim gidiyorsa olmaz
Hıhı bizim kastettiğimiz ikincisi
Olmaz o zaman
Git demek aslında hadi beni ikna et demenin başka bi yolu daa, işte erkeklerrr bunu anlayamıyor.
O kadar da söylüyoruz orada burada 😒
Anlamıyor ki kıt beyinliler ahshsh👀
Anlamak istemiyorlar shdj
Bilemiyorum ahsh
Olması gereken aslında kdkfkf takıntı yapıp nelere şahit olduk
İnsan şahit olmak istiyor djd
Adrenalin jsjs hağjxjdks
Erkekler işlerine geldiği gibi davranır alışın artık.
Yoo alışamayız
Yaa papağanıma bile git deyince gitmiyor hahaha
Papağanın kadar olamadılar jsdj
Erkek dediğin istenmediği yerde durmaz yol alır
Hıhı ok
Sanırım git dışında bütün kelimeleri naz olarak algılıyorlar. Kovulmak gururuna mı dokunuyor ne
Mantıklı
Erkeklerin en sevmediği söz "git" tir çünkü. Ciddiye almaları normal
Öyle mi 🙄
Aslinda gitmiyoruz:)))) bi yerlerde saklanip tekrar ortaya çikiyoruz:))))
Bravo
Gitsin tabii kalben sevmişsem git demem ki zaten
Şovu kes djfjs
😂gaza geldim
Çek ayağını gazdan normal şeyler yaz şuraya sndj
Topuklu pedala sıkıştı jkff gitsin ya oyun mu oynuyoruz üşengeçim uğraşamam
Bak sorumu sabote ediyorsun jafkdk
Düzgün ve net iletişim bu değil mi? İfadede hata varsa burdaki hata kimde?
Erkekte djdj
Yani di mi (?)
:)
Bunlar sevgili mi olmuş kimler kimlerle oluyor hakkaten belli olmuyor 😂😂
Bilmiyorum ama Kadir öfff 😅
Kadir değil o sanırım Ekin Koç değil mi şimdi internetten baktım Hazar'la arkadaşlarmış da yersen 🤪🤪
Hayır Muhtemel Aşk dizisinin Kadiriii ❤️🔥
Aynı kişiden bahsediyormuşuz diziyi izlemedim hiç Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum ben ama Doğukan gidince sarmıyor 😂😂
Tavsiye ederim izleeee
Bakarım tamam 😂
Düz mantık 😂 Git diyince gitme demek oluyor da anlamıyoruz bazen işte napalım 🤷🏻
Anlamak için çabalayın daa
💫🍀
Ne o öyle hemen pes etmek. seven sevdiginin dibinden ayrilmamali
Helal be sjd
Heee 😅😘
"git" bizim anlayabileceğimiz basit bir komut istemi. O yüzden 😃😃
Diğerleri de basit de size zor geliyordur
Hayır biz karmaşık cümleleri anlamıyoruz
Hayır dinlemiyorsunuz kadınları
Dinliyoruz ama karmaşıksınız 4 kelimeden sonra bitiyor bizde
Çok seviyorum, keşke sevsen dediğimizde de kalbimizin sesini duyup sevseler keşke.
Keşke..
Valla kim “Git” derse desin giderim, prensibimdir...
Kal deyince de kalıyon mu
Diğer tüm söylenenlere kayıtsız kalan erkekler var djd
O başka tamam abartmayalım sjd
Her şey karşılıklı aslında
işine gelmeyince "anlamadım ne dedin"
işine gelene "hadi eyvallah"
Sanki o anı bekliyorlarmış gibi
Sevmek ayrı bir şey fakat beni seviyor ve ne desem olumlu bakıyor sürekli sabır gösteriyor denilerek sürekli insan sınanırsa bazı sonlara hazırlıklı olmalı
Benim şahsi fikrim eğer bi kadın git diyorsa gitme diyor demektir. Ayrılmak istediğinde zaten net bir dille söyler eğer aradaki bağ sağlamsa eğer erkek birkaç deneme daha yapmalı
Git deyince gidenden ne olur
Korkak olur
Git denilmesi ağır gelir de ondan gitmemek yuzsuzluktur en azından benim nezdimde öyledir he gel deyince de bir daha gelmem o ayrı mesele
Birine git diyorsam gerçekten gitmesini istiyorumdur. O yüzden benim git dediğim erkek gitsin.
O zaman sizde git demeyin de bizde gitmeyelim.. Hem dediğinizi yaptığımızda suçlu oluruz hemde yapmadığımız dada suçlu oluruz..
Git diyince gitsin zaten git dediysem gerçekten gitmesini istiyorumdur yoksa sevdiğim adama git demem.
Alingandan adam olmaz
Trip atandan adam olmaz
Git denince gitmek yerine neden git dedigini anlayıp o sorunu çözmek daha mantıklı
Git diyince giden tabii ki. Diğer türlü korkunç
Git diyince gitmeyen erkekten korkmak lazım
Pp deki o müthiş güzellik sizmisniz 🥰
Günümüz erkekleri gider, Pammıkk Prens onlar 🤭
Aslında o an gidilirde sadece o anlık tabi geri dönüşün sağlam olmaliki ayağı yerden kesilsin
Sevince adam gibi severim
Git diyorsa adam gibi giderim
Gitin anlamı burada faklı oluyor ama diğer dediklerine benzemez
olsun daha iyi bunlar o ince ayarı tutturamıyolar kızlar
Olur o kişi benim ne emredilirse onu yaparım sjdkdkx
Gitmiyorsa değersiz bir adamdır... Kendine değer vermeli bir adam. Zaten kendine değer veren sevdiğine de verir.
Gitseler olmaz diyorsunuz kalsa yapıştı diyorsunuz. Hemcinslerim sizi anlamakta bazen zorluk çekiyorum =))) Ne güzel işte git deyince gidiyor karakterliymiş.
Bize dilimizden anlayan lazım
Git deyince bela gibi yapışıp kalanlarla plan yapanlar sonunda tımarhanelik olabiliyor ya da hapishanelik
Çiçekle geri döneriz ❤️
gitmesin istiyorsanız git demeyin erkekler basit canlılar o kadar düşünmeyiz hayat kısa her cümleyi derinlemesine inceleyecek olsak 30 da mezara girerdik
Olmaz adam değildir o...
Değildir 😅
Yürekten seven adam mücadele eder sevdiğini bırakamaz canım
Sevenler birbirini bırakmaz ya..
Bırakamaz...
bazı mallarda giti gerçekten git diyede algılıyor ve gidiyor adamlık bitmiş gerçekten
Mallık işte djd
Erkekler basittir nettir ne dersen o 🤣🤣🤣
Her zaman değil
o kişiye göre değişir :)
Bence konuya göre değişiyor
ne gibi?
Erkekler her konuda basit ve net değiller
ondan kişiye göre değişir dediydim mesela ben net biriyim
He ben karşınızdaki kişiye göre değişir sandım
netlik biz erkeklere göre değişiyor birde karşısındaki kişiye göre değişen ler var onlar farklı konu :)
Gitmeyince de takıntılı diyoruz 😂
Tamam takıntılı olsun bize sjdj
Ya ne yapacağıdık ya 🙄🙄
Gitmiyorum diyeceksiniz ve gitmeyeceksiniz
Hiççç eyvallahım olmaz valla 🙄🙄
🤷🏼♀️🤷🏼♀️ kadınlar savaşçı ruh görmek istiyor, olmayanı da onlar istemiyor djfj
Dünya'nın her yeri savaş zaten, hayatın her kukusu da bir savaş bir mücadele hali zaten, yatıyoruz savaşla kalkıypruz savaşla, bir de kadın için savaşmayalım çokta lazım diil
Kukusu nedir yaw 🙄🙄 hayatın her an'ı yazdım yapay zeka neye çevirmiş, buranın yapay zekanında aklı karışık kafa başka yerlerde demek ki 🙄🙄
Sadece ekmek almaya giderim ben.
😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?