6 ayBence git deyince giden erkek güveni olmayan, kolayı seçen biridir kalpten bağlıysa, seviyorsa gider mi diye düşünmez ama gitmeyen erkek sevgi ve saygının gerçekten yanında olduğunu gösterir sınırlarını bilir ama vazgeçmez, uğraşır, değer verir yani benim için değerini gösteren, gitmeyen erkektir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayBöyle sorular sormayın kafaları karışıyo sonra uğraşmayın be ahahshshshs sonra gidiyorlar niye gitti ısrar etmedi mücadele etmedi diyorsunuz, kalıyorlar yüzsüz diyorsunuz. Kime nasıl yaranacaklarını bilmiyorlar ışık görmüş tavşan gibi kalıyorlar yapmayın 😂😂😂😂
59 Yorumla- 6 ay
Eşek sıpası 🤣🤣🤣
- 6 ay
11 kez defalarca git dedi gitmedim yedisinde gitmedim arsız, yüzsüz, kişiliksiz, onursuz, takıntılı işitmediğim hakaret kalmadı 4 kez gittim üç kez geri döndüm neden diye sordu git dedin dedim bu seferde sevsen gerçekten samimi olsan gitmezdin dedi gene hakaret etti en son defol git dedi gittim engellemiş her yerden😄ayarlarımızla oynuyor dengemizi bozuyorlar 😄
- 6 ay
@nєslıtukєnmısєrkєkk işte bu yüzden artık kendi duygu ve düşüncelerinize göre değil, karşı tarafa hizmet edecek şekilde karar vermeye başlıyorsunuz. Resetlenin dobarlanın kendiniz gerçekten ne istiyorsanız onu yapın ve bunun da arkasında durun hepsi bu yeter yahu aaaaa ahsjsjdjdjffjkfmfkg
- 6 ay
Evet artık öyle yapıyorum tek tabanca takılıyorum sap olmak çok güzel bir şey gel şurayı kes diyen yok 😄
- 6 ay
@nєslıtukєnmısєrkєkk sen kendini kadınların şerrinden kurtarmışsın ahahahahahahshsf
- 6 ay
Öyle aynen😄
Ama böylelerine de kadın dememek lazım şimdi orijinallerine hakaret olur - 6 ay
@nєslıtukєnmısєrkєkk genelleme yapmak doğru değil tabi:))
- 6 ay
Tabiki:))
6 ayGit diyince gitmeyen çabalayan erkek. Bir "git" dememle gidecekse eğer gidebilir
14 Yorumla- 6 ay
@SanrınınSakası sana git benden uzak dur dese ondan ayrılmazmısın
- 6 ay
@Doğuu2004 soyleis biçimine bağlı. Gözler yalan söyler ise gitmem kalirim
- 6 ay
Nasıl söylediği ile ilgilenmiyorum.
Hayır," Hayır" demektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
6 ay
Git diyince gitmeyen erkek green flag aaabbiğğğ
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu fotoğrafla ilgili bir yorumda bulunamıyorum. 😊 Ama soruna dönersek, kesinlikle "git diyince gitmeyen" kafa karışıklıklarını anlamaya çalışan bir erkek çok daha tatlı olur bence! İlişkilerde empati ve sabır harika şeyler değil mi? Peki sence "git" dediğinde gitmeyip ilişkiyi kurtarmaya çalışan birini (tabii saygı sınırlarını aşmadan) görmek nasıl hissettirir? 💬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Git diyip te giden erkek bu lafı bekliyordur ama kendisi diyemezdi
18 Yorumla- 6 ay
Popo lalesi SJJJSHSHSGSHS KS nin su duzeltmeleri beni benden aliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 6 ayGit deyince giden erkek mi olur 😒 inatla durup dursun. Belki gönderip gözlemleyeceğim hayret bir şey
19 Yorumla- 6 ay
Neden? Sonra yüzsüz oluyor bunaltıyorsun olmuyor mu? Seni istemiyorum sevmiyorum dediği gibi biter bitmeli
- 6 ay
Gerçekten gitmesini isteyen bir kadın ona 'git' diye tutturmaz, kendi gider bir daha da ulaşamazsınız o kadına.
- 6 ay
Erkekte naz çekmek zorunda değil neden diye düşüp hasta olmak zorunda değil her şey güzelken sadece kafasından isteği içini kırıyor saçma sapan şeyler diyorum ne yapayım arkadaşlarım dua edelim seni sevmediğini fark ettim yanılmışım duygularım da diyorsan neyle devam edeceksin
- 6 ay
Çekmek zorunda, gülü seven dikenine katlanır ha sevmiyorsa o zaman gitsin zaten
- 6 ay
Olur çok güzel olur en ufak gururu varsa ardına bakmadan çekip gider 😉
- 6 ay
@Benimolsadecebenim o gurur değil egodur
- 6 ay
Nerden baktığına bağlı senin bakış açısına göre ego olabilir çünkü sen gururu ego olarak nitelendiriyor olabilirsin egolu isen egonu ezdirmezsin gururlu isen gururunu incitmezsin ama gururlu olmak çok daha haysiyetli bir meziyettir bence ama ego bir yerde Fatma duman edilebilir gurur daima zirvededir 😉
- 6 ay
Darma *
- 6 ay
@Benimolsadecebenim ok bye
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 6 ayGitmeyen erkek. Git dediğinde halde gitmemekte ısrar ediyorsa o erkek seni gerçekten çok seviyordur.
01 Yorumla- 6 ay
Ben gittim.
"" Benden uzak dur" demiştin, anlaşmamız gereği uzal durdum, ama seni çok sevmiştim " dedim kıza ondan tamamen ayrılıp işi bıraktığımda.
Kız dumur olmuştu.
6 ayBu aslında olaya ve hangi tonda söylediğine göre değişir. Eğer saçma bir olay varsa ve ”git” diyorsa, gitmek yerine kalmak ve hatta sarılmak çok daha iyidir fakat olay ciddiyse, dönülemez bir noktaysa ve ”git” diyorsa, gitmek en doğrusu olur; aksi takdirde fazlasıyla rahatsızlık verirsiniz..
O nedenle de, olaya ve tonuna bağlı bir durum.10 Yorumla
6 ayGit deyince hemen çekip giden erkek zaten sevmiyordur içinde kalma isteği çaba gösterme arzusu yoktur ama git dediğimde gerçekten gitmeyen ne demek istediğimi anlamaya çalışan sakinleşmemi bekler ve yanımda kalmayı tercih eder o seviyor demektir İlgi gösterir değer verir durumu toparlamaya çalışır cünkü seven erkek bir kelimeyle vazgeçmez
11 Yorumla- 6 ay
Bana " Git" denildiği için 1 ay ağladığımı bilirim.
Evrensel olarak geçerli bir prensip var :
" Hayır," Hayır" demektir. " diye.
Eğer tacizci değilse bir erkek bu kurala kanunen uymak zorunda diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
6 ayGit deyince bakarım harbiden mi öyle söyledi diye.
Yoksa naz mı yapıyor diye.
Ses tonundan farkederim.
Harbiden git diyorsa birşeyler söyler ve giderim.
Tek durmayacam yer , istenmediğim yerdir.
İstenmediğin yerde durursan onurun , şerefin , haysiyetin yok olur.10 Yorumla Ben samimi ve dürüst bir şekilde hoşlandığım kişiye söylerim.. Aynı şekilde onunda Samimi ve dürüst olduğunu düşündüğüm için olumsuz cevap aldığımda az da olsa ikna etmeye kendimi kabullendirmeye çalışırım baktım ki istemediğini söylüyor bende kimsenin bağımlısı değilim verdiği tepkiler ve konuşma üslubuna göre karşılık verir yoluma bakarım.. Asla da o defteri bir daha acmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBen ilj başta numaramı sil diyordum git artık dedim görüldü atıyordu susuyordu ama yapmadı sonra Ağustos ayında numaramı sildi aynı gün çok ağlamıştım hatta yazdım gitme diye ve geri kaydetti aynı gün ama susuyordu hep sonra kendim lütfen git artık engelle ulaşmama izin verme kendimi toparlamaya ihtiyacım var demiştim lütfen git dedim yapmadı sonra bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık bir gün beni engelleyeceksin dedim ve yaptı her yerden ulaşmaya çalıştım engel attı
17 Yorumla- 6 ay
bende aynisini yaptim bana 2 gun once ayrilalimi dedi ben dedim beni istemediğin beli ben artik ne yapabilirim dedim engel atip gittim bir baktim tum hesaplarini kapatmiş ve bir sefer daha yasadik bu durumu o zaman onu cevirdim ama bahane sunup gitmek istemesi artik cok zoruma gitti ne kadar sevsemde
Cevap sahibi6 ay@Ibracan2112 sizce onda ne görüyorsunuz yani anlattıklarından
- 6 ay
bak ben sinirle yaptim simdi engelimi herşeyi kaldimişim cunku ben onu seviyorum ama kalkip yazamam cunku o zamanda sadece benim yuklendiğim ilişki olur bekliyorum belki ozler yazar biraz surundurum ama affederim ama kalkipta 5 ay 4 ay geçip bana gelip pişmanim demesin o zaman ise ben başka bir insan olurum suanda teze işime bakiyorum eminimki eli sonu diyecek bu cocuk bana neden yazmiyor etmiyor ama biz birbirimizi cidden cok seviyorduk hani sadece filli bişi değil ben his ediyordum oda ayni şekilde ben onun guvenli limanidim
- 6 ay
biz 2 gundur ayriyiz sadece ben deneyimli bir insanim ben bu kadar etkilendiysem kız bertaraf olmustur buyuk ihtimal ile
Cevap sahibi6 ay@Ibracan2112 üzüldüm durumunuza
Cevap sahibi6 ay@Ibracan2112 sizce ben de
- 6 ay
hani bak o dedi ayrilalim cideen problemli bir zaman geçiriiyordu bende onun hep yanindaydim ilkiidm hata bazi şeylerde hep moral veriyordum ama kendisi ayrilmak istedi bende artik cinnet geçirdim surekli kendinden uzaklaştiriyordu bu sekilde tavir aldim tum hesaplarini kapatmiş eminmki ozleyecek ama yazarmi bilmem artik onun terchi
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Saçma sapan şeyler yapmayın, düzgün eğitimli bir erkeğe git dersen çeker gider, istenmediği yerde durmaz, gitmesini istemiyorsanız git demek gibi saçma sapan bir şey demeyin.
Git diyince inatla gitmeyen erkek tipi ya karaktersiz yılışık bir tiptir ya da sinirlendiğinde sizi yaralayacak ya da katledecek erkek tipidir, ne istediğinize dikkat edin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir erkeğe git deyince gitmez belki ama seni sevmiyorum dediğinde gider çünkü ben öyle gittim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayBen bana git diyen birinin hayatında asla bir salise dahi durmam çeker giderim hiç kusura bakmasın sinirle söyledim öfkeyle söyledim bilmem ne hiç dinlemem kimsenin hayatında bir misafir gibi olamam
32 Yorumla- 6 ay
Adamsın kanka...
Bana da daha önce " Seni test ettim" demişti biri.
""Tahribatlı muayene" olmuş geçmiş olsun artık ayrıldık " demiştim - 6 ay
Eyvallah kardeş sen de adamsın, istenmediğimiz yerde durmak kitabımızda yazmaz bizim, bize de yakışmaz, kimse kusura bakmasın en sinirli anımda ben nasıl ki ağzıma dilime hakim oluyor ve hiçbir şekilde kırıcı en ufak bir söz sarfetmiyorsam karşımdaki insanda aynı şekilde davranmak zorunda, sinir anında söyledim, kızgındım, içimden gelerek demedim vs kraliçesi gelse affı olmaz geri dönüşü olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Git deyince kalan erkek kendine saygısı olmayan ezik beta erkektir seni sevmeyeni bal olsa unut seni seveni zehir olsa yut bin yıl önce özetlemiş
30 Yorumla
6 ayGreen falan değil istemediğim erkek git dediğim halde gitmiyorsa ben geriliyorum rahatsız oluyorum küfür edesim geliyor uyardığım halde devam ederse de engeli basıyorum
10 Yorumla
6 aygiderim dönüp arkama bile bakmam geri de gelmem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBana git denildiğinde giderim bu işin şakası olmaz olsada ben köpek değilim git gel yapılabilecek, erkek adam gider durmaz öyle bir yerde
30 Yorumla
6 aygit diyince giden erkekler gelin size rujlarımı vereyim
32 Yorumla- 6 ay
Sonra vızıklıyorsunuz adam peşimi bırakmıyor diye...
- 6 ay
yok dayı kimse sana vızıklamaz korkma
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Gitmeyene arsız yüzsüz gidene vefasız sevgisiz saygısız egoist.. ne yapacağız biz anlamadım
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayİstemediğiniz erkek git diyince gitmiyorsa red flag
İstediğimiz erkek git diyince gidiyorsa yine red flag
Yani kısaca erkekler hep red flag.11 Yorumla- 6 ay
Pardon ama madem ki istiyorsun niye " Git" diyorsun istediğin erkeğe?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
6 ayGit derken ne kadar ciddi ve istekli olduğumuza bağlı. Gerçekten git diyorsam ve gitmiyorsa çok rahatsız edici ama blöf sıkıyorsam da kalsın bi zahmet. Burada çok ince bir çizgi var
11 Yorumla- 6 ay
Kadınlar neden blöf yapar ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
6 ayNeden git dediğime bağlı. Kırılmışımdır git diyorsam bişeyleri düzeltmeye çalışsın çabasını göriyim ama sevmediğim biriyse artık istemiyorsam gitsin
10 Yorumla
6 ayGit dediğinde “Hiçbir yere gitmiyorum, tartışalım ama çözelim” diyen erkek. Sahiplenen erkek duruşu, her yerinden olgunluk akıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ay
Ne bu aq vatan topragi misali yok o flag yok bu flag.
00 Yorumla
6 ayGiden. Gitmesini istemediğim birine git demek en hafif tabirle dengesizlik olur çünkü.
10 Yorumla
6 ayGitsek prenses derler gitmezek saplantılı manyak 😅
11 Yorumla- 6 ay
Olması gereken git denilen yerde nolursa olsun durmamak geri dön diyenede güzel bir orta parmak 🖕
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayHer git dediğinde bumerang gibi daha etkili bir şekilde geri dönen erkek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 ayNe dedigini ne yaptigini bilmeyen kızdan olmaz asla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayGitse ayrı dert olur gitmese ayrı dert olur kıza ne desem bilemedim..
10 Yorumla İçinde bulunduğun soruna bağlı,
Birşeyler her zaman çaba gerektirebilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 aySevmediğim erkek git deyince gitmeli ama prensim sercan a git desemde içimden gitmesini istemiyorum
10 Yorumla
6 ayGitmesi gereken gitmeli gitmesini istemediğini git dememelisin hatasını söylersin düzeltsin kendini
10 YorumlaBeni gerçekten istemediğini dile getiren bir insanın yanında neden durup yılışık biri olayım
10 Yorumla
6 ayGitmeyen erkeğin kıymeti bilinmiyor erkekler size tavsiyem bitirince hiç çabalamayn dönün arkanızı gidin bu kızlar hiçbir şeyi hak etmiyor gereğinden fazla da değer vermeyin kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
6 ayBir hatun git diyorsa nedenini düşünürüm fakat sürekli git diyorsa zaten orada durulmaz.
Sevdiğine git diyen hatunun sevgisini sorgularım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aysizin kafanız mı yanık yorumlara bakıyorum gitmeyen diyen çoğunlukta toksik ilişki mi seviyorsunuz la
10 Yorumla
6 aygerçekten o an kastedileni anlayan erkek. Sevilmediği yerde de durmasın. Ama olay sevdi dışında ise tabii ki gitmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Gitmeyen erkek
İlgisi ve bağlılığı güçlü olan, ilişkiyi korumaya çalışan kişi olarak değerlendirilir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. gidecek olsam git demesini beklemem.
paşa gönlüm ne zaman isterse o zaman giderim ne öncesinde ne sonrasında.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayNe niyetle söylendiğine bağlı. Kimi biraz küserek, trip anlamında söylüyor bunu ama gerçekten istemiyorsam orada durmam, mücadele de etmem.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nasıl git dediğim önemli... Bazen trip atarken de git başımdan diyip kaçırırım kendimi beni tanısın bilsin. İstemiyorum diyince yine sınırımı bilsin
00 Yorumla
6 ayKadın sana git diyorsa aslında kalmanı mücadele etmeni istiyorum diyor sorunu problemleri çöz kal diyor
04 Yorumla- 6 ay
Ama " Hayır," Hayır" demektir" diye bir prensip var?
- 6 ay
Orası ayrı ama seven kadın o an sinirle git der ağzına geleni de sayabilir o anki tartışmaya bağlı seven sevdiğine git derse gitmemeli tabi aldatma gibi bir durum yoksa
- 6 ay
Ben en başında reddetmesinden bahsetmiştim
- 6 ay
Soruyu yanlış anladım galiba hocam kusura bakma
Git diyince gitmeyen erkek sorusuna tayyoşu koyman manidar olmuş
01 YorumlaBence erkek dediğin çabalamalı ya gitmeyen erkek ama toksikse gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Git denildiğinde gidilir. İnsan ne istediğini bilmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayGidince korkak, samimiyetsiz oluyoruz kalsak, arsız yüzsüz ne etsek 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayGitmeyen daha kıymetlidir aslında ama gitmeyen değer görmez genelde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
6 ayNe bu gel deyince gelecek git deyince gidecek. Robot mu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı. Joe gibi peşinden mi koşalım sapık gibi. Git deyince gideriz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayHangi sebepten git dendiği önemli bazı durumlarda gidilmesi gerekir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
6 aygit dediğimde ne demek istediğimi anlayabilen erkek 🤪🟢
00 Yorumla
6 ayGit deyince gidilir.
Saplantılı gibi kapı önünde durmaz.
Gitmesini istemediğiniz kişiye git denmez.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gitmeyen erkek tabii ki de ama maalesef erkekler bunu anlamayacak kadar saIak
02 Yorumla- 6 ay
Cahilliğime verin lütfen, gitmesini istemediğiniz birine neden " Git" dersiniz ki?
6 ayGitse bir dert, gitmese bir dert. Duruma göre değişir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Duruma bağli sanki... bazen gidip herkes sakinleşip yine konuşmak daha mantikli ola bilir...
00 Yorumla
6 ayGit dediğinde alttaki duygusal mesajı okuyabilen erkek 🙂↔️ kolay kolay git demem orası ayrı
00 YorumlaBeni istemiyorsa çıkar giderim kendime saygım var kimseye yalvarmam
00 YorumlaBence kişiye göre değişir eğer sevdiğime kızdığım için git diyorsam tabii ki gitmemeli ama rahatsız olduğum biriyse ve git diyorsam gitmeli
10 YorumlaBir erkeğe gitmesini istemiyorsanız git demeyin zaten her erkek trip mi değil mi çözemez, ilişki kötü sonuçlara doğru yonelebilir.
10 Yorumla
6 ayEğer seviyorsam ve oluru varsa gitmeyen erkek derim. Zaten gerçek anlamda gitmesini istiyorsam yeşil bayrak hiç olmamıştır dkkd
10 Yorumla
6 ayYıllardır böyle canım ne istedigini bilmeyen kızlar yüzunden her kadının istemedende olsa takintili istemedigi erkek kişisi oluyor hanimlar yapmayın hayirin anlami hayirdir ne istediginizi bilmiyormusunuz
00 Yorumla
6 ayÖyle erkek mi olur varsa da onun amacı konuşmayı kesmekmiş zaten.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat