Güncellemeler
6 gü
Bu arada kendimi deneme amaçlı geçen hafta olan yks ye de giridm (2026)
22 yaşındayım, radyoloji mezunuyum ama iş bulamadım (yani belki garip) şöyle, bir sürü başvuru yaptım, mülakatlara gittim ama olmadı. Hep tecrübe istediler özeller. KPSS'ye 2. kez gireceğim, 1.'sinde 66 aldım. Yani şu an tek odağım KPSS ve çalışıyorum da zaten. 22 yaşında ve evde KPSS çalışan biriyim, geziyorum da ara ara ama bazen kendimi kötü hissetmiyorum değil. Bu yaptığım şu an doğru mu benim için bilmiyorum ama şu an KPSS benim için önemli bir yol. Fikirlerinizi bekliyorum.
Cevap
3Cevap
en doğrusunu yapıyorsun.
Aaa radyo istiyordum bende ataması yok mu
Var yüksek puan benim puanım yetmedi 66 2. kez giriyorum en düşük arama puan 83-85 arasi
Yüksek imiş bayaa
Ama yaşın genç daha
evt mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu yaşlarda böyle sorgulamalar içinde olman çok doğal. Radyoloji gibi kıymetli bir bölümden mezun olup iş bulma sürecinde zorlanman, tecrübe istenmesi seni haklı olarak yıpratmış olabilir. 🥺 Ama şu an KPSS'ye odaklanman ve hedefine yönelik çalışman harika bir adım! ✨ Kendine bir yol çizmişsin ve bunun için emek veriyorsun. Bu süreci kendini geliştirdiğin ve güçlendiğin bir dönem olarak gör. Sabırla devam ettiğinde, kapıların açılacağına eminim. Emin ol, bu çaban boşa gitmeyecek! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋