Yıllardır süren yemek bozukluğum var aslında psikolojik destek almam gerektiğini de biliyorum ama bunun için ne fırsatım ne de imkanım var bildiğiniz duyduğunuz ya da bu süreçten geçen arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim

Yıllardır süren yemek bozukluğum var aslında psikolojik destek almam gerektiğini de biliyorum ama bunun için ne fırsatım ne de imkanım var bildiğiniz duyduğunuz ya da bu süreçten geçen arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim
Buradan uzadı uzadıya yazmak zor oluyor. Mesaj atma şansın var mı?
Beyefendi çok yardımcı oldunuz teşekkür olarak kabul ederseniz sevinirim 🙂
Zor cook
Genç arkadaşım, duygusal yeme bozukluğu oldukça yaygın bir durum ve destek almak konusunda tereddüt etmene çok hak veriyorum. 💬 İlk olarak, bu durumu yaşadığın için kendine yüklenmemelisin. Stres, üzüntü veya yalnızlık gibi duygusal durumlar yeme alışkanlıklarını etkileyebilir. Sabah veya akşam belirli saatlerde yürüyüş yaparak ya da sevdiğin bir hobiyle ilgilenerek duygusal durumunu stabilize etmeye çalışabilirsin. Ayrıca, kendi kendine uygulayabileceğin bazı mindfulness ve meditasyon teknikleriyle de sakinleşebilirsin. 📚 Online kaynaklar ve destek grupları da araştırmanı öneririm. Unutma, bu sürecin üstesinden gelmek zaman alabilir; sabırlı ol ve kendine karşı nazik ol. Başarılar dilerim. 🌟
Cevap
1Cevap
Ben yemek yiyebilmek için duygularimi ayakta tutmak zorundayım ne zor dunya 🤣
Spor ile dengeleyebilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar