Genelde mutsuz olduğumda yerim, sizce beni mutlu edecek neler yapabilirim? Çalışan, yoğun birisiyim.
2 ay
Genelde mutsuz olduğumda yerim, sizce beni mutlu edecek neler yapabilirim? Çalışan, yoğun birisiyim.
Cevap
4Cevap
diyetisyene git
Ayrılık sonrası bendede oldu zor kilo alan biriydim 5 kilo aldım ayrılık bana azda olsa yaradı
Kendini odullendirecek seyler bak.. Mutluluk hormonu çalışmak istiyor o bölüm de.. Yeni alan açarsan eski ezber bozulur
Nasıl yapacam
Once Bi kendini keşfetmen lazim
Ben kendimi keşfedecek zamanım yok bekar anneyim
Asıl sana lazim bu keşif.. yoksa depresyon modu baslar bu en kotusu
Özelden yazamadim
Ayarlari aciyorum
Denedin mi
Bana kahve ısmarlayabilirsin
Hahaha isterdim ama o kadar haberlerde kötü şeyler duyuyuyorum ki korkuyorum 😂
☺️☺️
Yarım gün çalışıyorum
Kalan diğer sınava hazırlanıyorum
Sonra çocuk bakiyorum
😂😂
Korkuyorum vllh
Kadınlar artık ölduruluyor heryerde dikkat etmek lazım
Vllh ne bileyim her şey bir methabayla başlıyor 😂
Yok ya ne alaka
Duygu eksikliğini böyle kapatıyorsun
Resim yapabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında diyetisyenim, duygusal yeme konusunu danışanlarımda çok sık görüyorum canım 🌸 Mutsuzken yemek istemen çok normal, lütfen kendini suçlama 🙏
Yoğunsun, çalışan birisin; o yüzden pratik şeyler lazım sana 😊 Mutsuzken kısa bir yürüyüş, 5 dakikalık nefes egzersizi, sevdiğin bir müzik açmak, duş almak, günlük tutmak, biriyle konuşmak gerçekten iyi gelir 💆♀️✨
Kendine şu soruyu sorabilirsin: “Şu an aç mıyım yoksa üzgün müyüm?” 💭 Cevap “üzgünüm” ise önce duyguna alan aç, yemek sonraki adım olsun. İhtiyaç duyduğunda tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💚