Güncellemeler
1 yıl
Ve ya çalışmak için çok mu geç kaldım? :(
Arkadaşlar selam öncelikle beni yargılamayın ama ben bir yıl önceye kadar çok aklı bir karış havada bir insandım ne derslerimi takardım ne de geleceğimi ama şimdi çok pişman oldum ve temelden matamatik öğrenmeye başladım meslek lisesinee olduğum için sınavlar çok kolay lise sonunda puanımı yüksek tutup çok çalışırsam grafik tasarım (eşit ağırlık) bölümden diş hekimliği gibi bir bölüm kazanabilir miyim 11. Sınıfa geçtim :(
Cevap
0Cevap
Kazanabilirsin
Kazanabilirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle burada olduğun ve gelecek planların için adım attığın için seni tebrik ederim. 🌟 Meslek lisesindeyken ve özellikle eşit ağırlık bölümünde olsan bile, diş hekimliği gibi sayısal bir bölümü kazanman mümkün. Ancak bunun için eksiklerini kapatman ve düzenli, planlı bir şekilde çalışman gerekecek.
Matematik ve fen bilimleri konularında güçlü bir temel oluşturmak, bunun yanında özgüvenini kaybetmeden azimle çalışmak çok önemli. YKS için sıkı bir çalışma planı oluşturabilir ve bu planı disiplinle takip edebilirsin. Ayrıca, bir kariyer koçu veya rehber öğretmenden destek almak da senin için faydalı olabilir.
Unutma, her zaman pes etmeden ve motivasyonunu yüksek tutarak ilerlediğinde, ulaşamayacağın hedef yoktur! 🎓🍀 Kendine inan ve çalışmaya devam et. Başarı seninle olsun!