öncelikle herkese iyi akşamalar ben açık lise öğrencisiyim bu sen çalışmaya başladım diş hekimliği fakültesi en büyük hayalim üniversite sınavında full çekmeyeceğimi biliyorum ama en azından mf den 350 yapmak istiyorum bunu nasıl başarırım lütfen yardımcı olurmusunz kafayı yiyicem
Cevabın nedir?
insallah diledigin olur. ben 3. sinif ogrencisiyim kazanmasi kadar okumasi da zor haberin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntısına razıyım yeterki kazanıyım diyorum ya mf 3 ten 320*350 arası yapsam bile yeter benim için özel okumayı düşünüyorum
Geçmiş soruları araştır, sıkı bir çalışmayla olmaz diye bişey yok
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sayısal netleriniz nedir?
07 Yorumla
Soran+1 yılşu an mat 1 den 7 - 8 net yapabiliyorum fen bilimleri hiç yok temelim yok nasıl başlıyacağım o derse nasıl verim alıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Okul puanınızı yüksek Tutun Size okul puanı çok önemli Artı olarak ilerde dönücek
Mat ve fene çok ağırlık vermen gerekiyor Fene bir hassa Sağlık bölümlerinde Fen ağırlıklı puan gelir Mat da puan getirir ama Fen daha önemlidir Bence önce bir karar verin Bu bölümü gerçekten istiyormusunuz Şuanki netlerinizle bu sene zor yine deneyin isterseniz Ama diş hekimliği istiyorsanız şu an aldığınız puan ile girebilceğiniz yerlere bakın Eğer bu sene olmuyor diyorsanız Bu sene ve seneye hazırlanın Süreniz epey bol İyi çalışırsan kazanırsın Ama dediğim gibi kesin istiyorsanız kalın
Soran+1 yılben çok istiyorum zaman sıkıntım yok daha 2 senem var ayrıca maalesf okula gitmiyorum bu büyük bir haksızlık bana ama hayal kurmaya hakkım var açık lise öğrencisiyim evde kendim başıma sayısal dersler nasıl çalışabilirm bunun içinde tavsiyeniz var mı (şu yazıyı okuyup benle alay etmiyorsunuzdur umarım)
- +1 yıl
Derslere gelince www.youtube.com/channel/UCO52awQ-4JaoK6TE8RBP3Nw Biyoloji burayı öneririm çok iyi bir hocadır
www.youtube.com/channel/UCuXdAQ8PiEwxRmIlNVbSi3A Kimya burayı öneririm
Fizk için önerebilceğim bir kaynak hoca yok İsterseniz Netden kendinize uygun hoca bakın Biyolojiye özellikle ağırlık verin Sağlıkta en çok o puan getirir
Türkçeyi ihmal etmeyin YGS epey etkisi fazla her bölüm için Seneye hangi sistem gelir bilemem Ama yine önemli olur diye düşünüyorum Matematiğe gelince Antremanlarla serisi mat öneriim Şenol hocayı öneririm Videoları yeni başlayanlara göre güzeldir
Netden yıl boyunca sınav zamanında neler yapılıyor yapılmıyor bir araştırın
Donanım haber Liseler bölümünü öneririm çok yararlıdır Azimli yazar diye bir blog var Orayı da öneririm Tam senlik bir yer https://www.youtube.com/watch?v=Z3ZWYA5bqbQ Bak birde şöyle bir şey var katılmak istersen Lys sayısal dersleri en temelden veriliyor Öneririm https://www.facebook.com/dersnettecom?fref=nf Bu kişi ile iletişime geçebilirsin katılmak istersen kolay gelsin - +1 yıl
Bende açık lise öğrensiyim Fizik tedavi rehabilitasyon için hazırlanıyorum bu sene İnsan isteyince oluyor Açık liseli olman okumucağın anlamına gelmiyor Çevreden nasıl bir izlenim geldiğini biliyorum Bende gördüm Seni anlıyorum bu yönden söylediğim yerleri öneririm Azimli yazarı özellikle
Soran+1 yılçok sağolun allah sizden razı olsun içimi rahatlatınız duanızda bana yer verirseniz sevinirim inşallah allah sizede umduğunuzu verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kafayı yersen belediyede temizlikçi olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılalay mı ediyorsunuz sadece başka fikirlere ihitiyacım vardı
+1 yılPilot bile olursun istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılama temelim yok işte bu sen çalışmaya başladım diş hekimliğide dade fen bilimleri dersi onu nasıl halledicem bilmiyorum yardımcı olurmusunz allah rızası için çok çaresizim o kadar çaresizim ki milletten fikir almak için bu siteye üye oldum
- +1 yıl
acik lise unw icin 20 puan fazla verir diger liselere gore, dersleri de yuksek notla gecersen cok zorlanacagini dusunmuyorum, ayrica o olmasa baska bolumler sec ama ayligin 3 binden asagi olmasin yoksa yine surunursun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne