Ben şu an okuduğum bölümü üni de okumak istemiyorum. Hayalimdeki meslek ise diş hekimliği. 11. sınıfım derslerim iyi, tempoyu arttırsam diş hekimliği fakültesine girmem mümkün müdür? Nelere ağırlık vermeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılcanım bende saglık meslek hemsırelık bolumundeyım 3. sınıfım şu an benım aılem cok ıstedı ama onlar ozel unıv burssuz ıstıyor cok cok calısman gerek ben cok arastırdım matematıge cok agırlık vermelısı +geometrı onunde 19 ay lys ye 16 ay ygs ye var bence once adam gıbı ygsyı 6-7ayda hallet kalan surede full lys ve deneme yap ımkansız degıl ama cok cok zorlamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılKPSS var ygs den önce
- +1 yıl
ygs caısırken kpssde hallolur zaten.
Sayisala.. ve evet mumkundur... endustri meslek okuyan birinin tip kazandigini bilirim 😊
Kultur dersleri meslekte az oldugu icin sikinti ama bu kazanamazsin demek degill..
Allah yardimcin olsun 😊10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmam hatip lisesinden bir Cumhurbaşkanı çıkabiliyorsa sağlık meslek lisesinden diş hekimi niye çıkmasın ki
20 Yorumla
11. Sınıf olup, diş hekimi olmak için neler yapacağını bilmeyen insandan bir halt olmaz. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum değilim benim merak ettiğim bu tarz girişimde bulunanların başarılı olup olmadığı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Sağlık meslek lisesinden hukuğu kazanmış akrabam var. İstersen ve çalışırsan herşey mümkün.
30 Yorumla
+1 yılNasil calisicani biliyosan olur tabinki
00 Yorumlakatsayılar kalkmadımı kazanırsın sen iste yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılKatsayılar derken
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sağlık meslek lisesinden diş hekimliği kazanmak mümkün müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat