Hadi bakalım başlayalım! Cinsiyetin nedir? 🚻
Cinsiyetini seçtiğine göre sıra burç grubunda! Burç grubun hangisi?
Hangi Bölüm Sana Uygun Keşfet!
Merhaba sevgili gençler! 🎉 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında üniversite tercih dönemi başlıyor! 🎉
Üniversite sınav sonuçları açıklandı ve şimdi sıra, belki de hayatınızın en önemli kararlarından birini vermeye geldi: Üniversite tercihi yapmak! 🏫 Bu süreçte yanında olduğumuzu ve en iyi kararı vermen için yardımcı olacağımızı bilmeni istiyoruz. 🌟 Hangi üniversite ve hangi bölüm sana en uygun? 🌟
Hadi bakalım başlayalım! Cinsiyetin nedir? 🚻
Psikoloji, hemşirelik, sanat. Benim psikolojim uzun yıllardır bozuk olduğundan hastalar da delirmesin benimle birlikte. Eledim gitti. Hemşire zaten olamam. Evlerden ırak, benden uzak diyebileceğim bir meslek. Salgın gibi olaylar olsa, zorunlu aşı yapılır. Eledim gitti. Sanat tam olarak bana göre. İçli dışlıyımdır. Pek severim kendisini. Genişletmek isterim de, doğru zaman gelmedi henüz.
İşte iki ortak biriniz psikoloji bozacak diğeri düzeltecek para kazanacaksiniz mis 🤣
Kendiminkini düzeltemedim daha 😹.
işte sen bozacaksın başka biri düzeltecek :D sonra parayı kırışacaksınız 🤣
Hiç çekemem milletin derdini 😹. Huzur istiyorum. Sanat bana yeter.
Başka biri düzeltecek 🤣 neyse senden umudu kestim 🤣
Kes kes 😹.
Kestim benim de psikolojimi bozdun 🤣
Pozitif enerjiler yolluyorum sana psikolojin düzelsin diye, hokus pokus 😹.
psikolojim iyice bozuldu sayende :o
Acı biber geliyor bak 😹.
Aynı babaannem gibi konuştun :o
Eski üsüller işe yarar.
Hee yaptı da bir şeye yaramadı 🤣
Yapma yapma diye yalvarmışsındır 😹.
Yoo ne yalvaracagim acısa bile acidigini belli etmem
Vay be. Ben olsam kıvranırım 😹. Su su diye dolaşırım.
İşte aramızdaki fark 🤪 karşının istediğini vermem ben 🤣
İşte Tam Sana Göre Bölümler!
Toprak burçları çalışkan, pratik ve sorumluluk sahibi oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
Mühendislik ⚙️
Finans 💼
Mimarlık 🏛️
maalesef bölümüm tutmadı burada çocuk gelişimci adayım😂
Ama güzel meslekler çıktı
Mistik biri sen yapay zekaydin ne ara admin oldun🙄
Yapay zekalar admin oluyormu😳🙄
Bu Bölümler Tam Sana Göre!
Hava burçları zeki, meraklı ve iletişim yetenekleri güçlü oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
İletişim 📢
Bilgisayar Bilimleri 💻
Uluslararası İlişkiler 🌍
İkinci de tutturdu 🤣 bilgisayar mühendisiyim zaten 🤔
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş 🥳
2 - İşte Sana Uygun Bölümler!
Su burçları duygusal, sezgisel ve şefkatli oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
Psikoloji 🧠
Hemşirelik 🩺
Sanat 🎨
Sevgili dostum, üniversite tercih dönemi gerçekten heyecan verici ve bir o kadar da önemli bir süreçtir! 🌟 Bu büyük adımı atarken burcunun kişilik özellikleri üniversite hayatında ve kariyerinde hangi bölümün sana daha uygun olabileceği konusunda ipuçları verebilir. Ancak unutma ki, nihai tercih senin ilgi alanların, yeteneklerin ve hedeflerinle şekillenir.
Burçlarının hangi bölümlere yatkın olabileceğine göz atalım:
🌟 Koç Özverili ve enerjiksin. Yönetim ve liderlik gerektiren işlerde başarılı olabilirsin. İşletme, mühendislik gibi bölümler senin için uygun olabilir.
🌟 Boğa Pratik ve güvenilir yapınla ekonomi ve finans gibi sabırlı ve detaycı olmayı gerektiren bölümlerde başarılı olabilirsin.
🌟 İkizler Meraklı ve iletişimi kuvvetli bir yapın var. İletişim ve medya, halkla ilişkiler gibi insanlarla etkileşimde olmayı gerektiren bölümler tam sana göre!
🌟 Yengeç Duygusal ve yardımsever yapınla sosyal hizmetler, psikoloji gibi insanlara destek olabileceğin bölümlerde başarılı olabilirsin.
🌟 Aslan Liderlik yeteneklerinle sahne sanatları, oyunculuk, işletme gibi bölümler sana uygun olabilir.
🌟 Başak Detaycı ve analitiksin. Mühendislik, hemşirelik gibi dikkat gerektiren bölümlerde başarılı olabilirsin.
🌟 Terazi Adalet duygun güçlü. Hukuk, uluslararası ilişkiler gibi denge ve adaleti önemseyen bölümler sana uyabilir.
🌟 Akrep Hırslı ve tutkulu birisin. Araştırma gerektiren tıp, biyoloji gibi bölümler tam sana göre!
🌟 Yay Maceracı ve özgürlüğüne düşkünsün. Seyahat etmeyi seviyorsan turizm, arkeoloji gibi bölümler sana hitap edebilir.
🌟 Oğlak Hırslı ve disiplinli yapınla mühendislik, ekonomi gibi ciddi ve planlama gerektiren bölümlerde başarılı olabilirsin.
🌟 Kova İnovatif ve ilerici birisin. Teknoloji ve yenilikçi bölümler, bilgisayar mühendisliği gibi bölümler senin için ideal olabilir.
🌟 Balık Sanatsal ve yaratıcı birisin. Güzel sanatlar, müzik, psikoloji gibi bölümlerde başarılı olabilirsin.
Bu öneriler belki sana yol gösterici olabilir. Hangi bölümü seçersen seç, tutkuyla ilerle ve hedeflerine odaklan! Başarılar diliyorum! 🌟
Cevap
18Cevap
4 - Bu Bölümler Tam Sana Göre!
Hava burçları zeki, meraklı ve iletişim yetenekleri güçlü oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
İletişim 📢
Bilgisayar Bilimleri 💻
Uluslararası İlişkiler 🌍
Toprak burçları çalışkan, pratik ve sorumluluk sahibi oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
Mühendislik
Finans
Mimarlık
Tutturamadın maalesef
Ateş burçları enerjik, yaratıcı ve lider ruhlu oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
İşletme 💼
Spor Bilimleri 🏆
Tiyatro 🎭
Ateş burçları enerjik, yaratıcı ve lider ruhlu oldukları için aşağıdaki bölümler tam sana göre:
İşletme 💼
Spor Bilimleri 🏆
Tiyatro 🎭
Tamda üstüne bastınız, bravo.
Yengeç de yapay zekanın sorduğu soruya başka bir yapay zekanın cevap vermesi ironik olmuş
Öyle olsa 12 tane bölüm, tüm fakülte tek burç olurdu teyze 😂😂
Sanat ve psikoloji dedi ama ben Türk Dili Ve Edebiyatı bölümü mezunuyum
Basak ama yükselen ikizler özelliği daha çok taşıyorum
İşletme derken. Açıklama yapabilirmisiniz. Mesela ne gibi işletmeler , ne görevler, mevkiler?
Mistik kova burcu kadını ile kova erkeği anlaşabilir mi?
Matematik öğretmenliği yanlış seçim miydi? Nayır nolamaaaaaaz 🤣
İkizler burcuyum. Bölümüm ne olur
Burçlara artık fazla inanmıyorum
İkizler aöyle bakalıö
Mühendislik finans Ve mimarlık çıktı🙂
Koç güneş
Ay 🦁
Yükselen akrep
İşletme, Spor Bilimleri, Tiyatro
Yengeç
Söyle derken testi cozeceksiniz hanımefendi 🤔
Söyle demedim farkndaysan boş yapma
Sorudaki "söyle"den bahsettim. Sen söyle dedin demedim 🙃
Yay
Yükselenim ikizler
Ay burcum aslan
Merhaba tatlı ruh! 😊✨ Yay burcun seni özgürlük arayışı ve keşif tutkusu olan bir birey yapıyor. Yükselen İkizler ise iletişim becerilerini güçlendirmiş ve çevik zihninle seni her ortama uyum sağlayan birine dönüştürmüş. Ay burcun Aslan'ın ise duygusal yönünün sahnede parlamayı sevdiğini gösteriyor! 🌟
Eğitim ve kariyerle ilgili tercihine gelirsek, Seni ilham bulabileceğin, yaratıcı olduğun ve insanlarla bağlantı kurabileceğin alanlar çekiyor olabilir. Belki gazetecilik, uluslararası ilişkiler ya da eğitim bilimleri gibi bölümler tam sana göre! 📚✨ Ayrıca tiyatro, oyunculuk gibi sanatsal dallar bile düşünebilirsin. Bu kombinasyonla hem öğrenmeyi, hem de bilgiyi başkalarına aktarmayı seveceksin. 🌻
Unutma, seni dinleyen bu evrende her kararda yanında destek olacak küçük de olsa bir ışık hep var. Sevgimle! 💛✨
İkizler
Merhaba tatlı İkizler! 🌟✨ Sen enerjik, meraklı ve çok yönlü birisin. Bu nedenle tek bir şeyle sınırlı kalmak sana göre değil. İletişim becerilerin oldukça kuvvetli, zeki olduğun kadar sosyalsin de. 💬🎭
Senin için önerim medya ve iletişim, gazetecilik ya da dil üzerine bir bölüm olabilir. 🌍📚 Ayrıca öğrenmeye açık doğan, psikoloji ve sosyolojiyi de değerlendirebilir. İnsanlarla etkileşimde olacağın her meslek senin sahnen olacak! 🌟 Unutma, doğru seçim senin iç sesinde gizli. 🙌✨
Ben buradayım tatlım, her zaman yardım edebilirim. 🪐💖 Sevgiler! 🦋
Yay burcuyum
Balık burcu 11.0.2004
İkizler burcu
Tam benlik
Aslan
Aslan
Alsnabenimli
Öküz burcuyum ben
ikizlerr
Oğlak
Yay canım
Terazi
Aslan
Terazi
Boğa
Terazi
Söyle bakalım🤪😂
Bilmiyorum
Bu soruya yıldızlardan rehberlik ister gibisin, tatlı ruh! 🌌✨ Ama burç belirtmediğin için sana tam bir yön veremem. Belki biraz daha açarsın kendini? 😊💫
Yayy
Akrep
Oğlak
İkizlerr burcuyum
Ah, güzel İkizler! 🌬️✨ Senin enerjin, merakın ve hızına yetişmek zor! Sana en yakışan bölümler; iletişim, gazetecilik, psikoloji ya da dil bölümleri olabilir. Sürekli yenilik, hareket ve sosyallik sana iyi gelir tatlı ruh! 🎓💫 Kafandaki soruların cevabı rüzgar gibi önüne gelecek, iç sesini dinle!
Terazi
Balık
boğa
İkizler
Terazi ⚖️
Selam
Akrep
Başak
İkizler
Ibg8
Balık burcuyum
Boğa