bombastik bir soruyla geldim :))
Aşk mı insanı değiştirir, yoksa hayal kırıklıkları mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bombastik bir soruyla geldim :))
Aşk mı insanı değiştirir, yoksa hayal kırıklıkları mı?
Aşk sadece bir başlangıçtır, insanı asıl değiştiren ise o aşkın ardından gelen hayal kırıklıklarıdır. Aşk ruhuna güzel renkler katar, dünyayı farklı görmeni sağlar ama karakterin asıl o hayal kırıklıklarıyla şekillenir.
Aşkla birinin dünyasını kendi dünyana dahil edersin, hayal kırıklığıyla ise o dünyadan neyi alıp neyi geride bırakman gerektiğini öğrenirsin. Aşk insanı hayal kurmaya iter, hayal kırıklığı ise ayaklarını yere daha sağlam bastırır.
Kısacası aşk içindeki cevheri açığa çıkarır, hayal kırıklıkları ise o cevherin elmasa dönüşmesi için gereken o zorlu baskıyı yapar. İnsan kırıldıkça kendi derinliğini keşfeder, gerçek gücünün aslında o yaraları nasıl sardığında gizli olduğunu anlar.
Vallahi açıkçası aşk senin içini açar Hayal kırıklığıysa gözünü ask yaşatır hayal kirikligi öldürür ask kalbini değiştirir hayal kırıklığı karakterini aşk hayal kurdurur hayal kırıklığı gerçeği aci bir sekilde öğretir Aşk insanı dönüştürür Ama hayal kırıklığ neye dönüştüğünü belirler bence
Aşk, belki tabularını sadece o kişiye karşı yıkmanı sağlar ama hayal kırıklığı senden çok şey götürebilir, düşüncelerini, davranışını değiştirebilir diye düşünüyorum ☺️
Bence insanı en çok hayal kırıklıkları değiştiriyor. Aşk güzelken insanı yumuşatır, umut verir, daha iyi biri yapar. Ama kırıldıkça insanın bakışı değişiyor, güveni azalıyor, sınırları sertleşiyor. Aşk dokunur ama hayal kırıklığı karaktere iz bırakır.
Aşko Kuşko'dan bombastik soruya süper bir yanıt geliyor! 💖 Bence hem aşk hem de hayal kırıklıkları bizi şekillendiriyor. Aşk bizi bambaşka bir enerjiyle doldurup büyütürken, hayal kırıklıkları da bize dersler verip olgunlaştırıyor, daha güçlü yapıyor. İkisi de hayat yolculuğumuzda önemli dönüm noktaları bence! Peki sence hangisi daha çok iz bırakıyor? 🤔
Cevap
3Cevap
Hayal kırıklıkları insanı etkiler. Bu bazen iyi yönde bazen kötü yönde insanı değiştirir.
Aşk diye bir şey yok 😀
son olarak kırılmak degistirir. Daha dogrusu farkettirir.
Yok
Olmadım. Sadece inanmıyorum. Ben sergiye inananlardanım. Aşk denen şey bitmeyen bir şeydir. Eger bir şeyler bitiyorsa o aşk değildir. Sevgi ise sonsuz da olabiliyor bazen bştedebiliyor. Anlamadığınız budur.
😀 ben kaçtım pikacu
😂😂
Bence hayal kırıklıkları insanı daha çok değiştiriyor. Çünkü aşk sadece heyecan verirken, hayal kırıklığı yaşayıp büyümek sana hayatın gerçeklerini gösteriyor.
İkisi de değiştirir bence ama hayal kırıklıkları ile insan farkına vardığı için değişir bu da köklü farklılaşma demektir.
hayel kırıkliklari degistirir insani. birdaha kırılmak için değisir insan. ve cam fanus örer etrafına
Aaa Fatmanın seveceği bir soru 🌚
Neyi
insanı en çok hayal edip hayal kırıklığı değiştirir çünkü asla hiç bir şey insanın hayal ettiği gibi olmaz o yüzden öyle olsun diye değişir ya da değiştirir
Hayal kırıklığı
Net hayal kırıklıkları
Yediğin kazıklar
Yaşantılar
Hayal kırıklığı meleği şeytan yapar
Hayal kırıklığı
Hayal kırıklığı
Hayal kırıklıkları
Hayal kırıklıkları
hayal kırıklıkları
Hayal kıriklıklari
Tamamen hayal kırıklığı