Üzgün olduğunuzu anlamayan sizi mutlu edemez, üzgün olduğunuzu anladığı halde yüzünüzün gülmesi için çabalamayan da mutsuz eder. Anlaşılacağınız ve gerçek duygularla sevileceğiniz bir ömrünüz olsun. 🤌🏻🌸

Üzgün olduğunuzu anlamayan sizi mutlu edemez, üzgün olduğunuzu anladığı halde yüzünüzün gülmesi için çabalamayan da mutsuz eder. Anlaşılacağınız ve gerçek duygularla sevileceğiniz bir ömrünüz olsun. 🤌🏻🌸

Bence aşk da, hayal kırıklığı da insanı değiştirir ama etkileri bambaşkadır. Aşk, insana yeniden umut verir, hayata başka bir pencereden bakmayı öğretir. Daha sabırlı, daha anlayışlı, daha fedakâr olursun. Sevdiğin için kendini geliştirirsin, alışkanlıklarını değiştirirsin, hatta bazı korkularını bile yenersin.
Hayal kırıklığı ise farklı bir öğretmendir. Sana güvenmeyi kime göstereceğini, sınır çizmeyi, kalbini korumayı öğretir. İlk başta canını acıtır ama sonrasında karakterini güçlendirir. Aşk seni duygusal olarak büyütür, hayal kırıklığı ise mantığını keskinleştirir. İkisi de seni başka bir versiyonuna dönüştürür, hangisi daha çok etkiler dersen, yaşadığın duygunun şiddetine bağlı.
Aslında aşk bizi olumlu yönde büyütürken, hayal kırıklığı bizi sınar ve güçlendirir. Kişinin bu deneyimleri nasıl yorumladığına ve hayatına nasıl entegre ettiğine bağlıdır. Birini yücelten aşk, diğerini yıkıcı bir hayal kırıklığına uğratabilirken, bir başkası hayal kırıklığından aldığı derslerle daha sağlam bir duruş sergileyebilir.
Hayal kırıklığı darbe yedikçe akıllandırır güçlendirir etkisi bu olur, Aşk kendinde keşfetmediğin duyguları da çıkartabilir yelpazesi geniş bu sebeple aşk diyorum
Bence aşk da hayal kırıklığı da insanı bambaşka yollara sürükler ama her ikisi de seni büyütür, kendini tanımanı sağlar. Aşk, seni en güzel yerlerden uçururken hayal kırıklığı düşmeyi öğretir ama ikisi de birer ders gibidir. Dilerim hayatında hep anlaşılacağın ve gerçek bir sevgi içinde olacağın aşklar olsun! 💕✨
Ayy ne tatlısın Askozade! 💖 Dileğini alıp kalbimin en güzel köşesine koyuyorum, teşekkür ederim. Umarım senin de kalbin hep sevgiyle dolup taşar! 🌸✨
Cevap
17Cevap
Hayal kırıklığı o kadar acı bir tecrübedir ki seni yoktan var eder acıyla besler büyütür olgunlaştırır..
Aşk hayata bakış açını değiştirir, hayal kırıklığı seni komple değiştirir.
Hayal kırıklığı tabi ki de insanı değiştirir. aşk denilen şey cebinde ki para yüzünde ki güzellik bitene kadardır.
ikiside değiştirir aşk olumlu yöndeyken hayal kırıklığı birşeyleri eksiltir senden edebiyatı parçalattırdın şu saatte
Aşk seni dönüştürür, hayal kırıklığı seni şekillendirir.
Kendimi yırttımm bir kez olsun doğruluk diye oda olnadı yapacak hiç bir şey yok insanlar beni yanlış anlıyor bak onlara gorüsyorsunuz değilmi ilk zamanlar boyle insanlara el uzatmıycaksın ne hali varsa görsünler diyceksin pialok diyveksin. Unutmayin bunları onlar kendillerini biliyorlar. Neyse bubkadar yeter. sory🙋♂️
ikisi de değiştirir
fakat farklı olarak değiştirir
çünkü aşk pozitif bir duygu değişimidir iyi bir değişimdir
hayal kırıklığı ise tam tersidir negatiftir ve hayattan soğutabilir
Aşk güzel şey. Olumlu yönde değiştirebilir ama hayal kırıklığı fazlasıyla yıpratabilir insanı.
Aşık oldugun kişiye bağlı bu sorunun cevabı değişir benim için aşk beni iyi anlamda acayip fazla degidtirdi
Hayal kırıklığı zordur.
İkisi de farklı şekilde. Fakat ikisinin de etkisi baya büyük olur
C hiçbiri. Kişi değişmeyi seçerse değişir.
İkisi de biri geçici biri kalıcı
Hayal kırıklığı bambaşka bir seni ortaya çıkarır.
Aşk şekilden şekile sokar..
Hayal kırıklığı kalıcı değiştirir adamı 🚬
ikisi de ama aşk diyorum ya en çok.
Hayal kırıklığı kesinlikle
Aşk değiştiriyor bence
Hayal kırıklığı
hayal kirikligi
Hayal kırıklığı maalesef...
Hayal kırıklığı.
Hayal kırıklığı
Aşkı yaşama hakkım olmadığı için bilmiyorum.
Hayal kırıklığı
Hayal kırıklığı
Hayal kırıklıgı
Aşk bence
Tecrübe
Hayal kırıklığı
İkisi de
Hayal kırıklığı
Hayaller
Ask degistirmez
Hayal kırıklığı
hayal kırıklıgı