👉Aşk acısı neyi istemediğinizi, mutlu bir ilişki ise neyi hak ettiğinizi öğretir. Hızlı ve sarsıcı bir gelişim için aşk acısı, sürdürülebilir bir karakter inşası ve huzur için mutlu ilişki daha öğreticidir.

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
👉Aşk acısı neyi istemediğinizi, mutlu bir ilişki ise neyi hak ettiğinizi öğretir. Hızlı ve sarsıcı bir gelişim için aşk acısı, sürdürülebilir bir karakter inşası ve huzur için mutlu ilişki daha öğreticidir.

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Aşk acısı olgunlaştırır ama sürekli aşk acısı ile yaşarsa bir insan önüne gelecek Yeni fırsatları Yeni mutlulukları kapı açamaz Çünkü mutlu bir ilişki yaşamak herkesin bir nokta da hakkıdır ve bu yüzden sadakatli ve düzgün insanlara denk gelmek ön yargılı olmamak gerekir
Acının olgunlaştırıcı bir yani var lakin mutlulukta çok tatlı bir öğreti kalıyor insanın dimağında. Ben hayatımın en güzel dersini bana mutluluğu yaşatan o mukaddes yürek tarafından aldım, acıyla alınan o ders insanın yüreğini kul ediyor lakin mutlulukla alınan o derse minnettarlık ve duygusal ağlayış, mutluluktan ağlayış ekleniyor yıllar sonra
Kul değil kül olacaktı
Mutlu bir ilişki derim.. Olgunlaşmak için illa ki acı çekmek gerekmez. Bence güzel bir sevgiyle kendini daha çabuk bulur insan. Olgunlaşmanın en güzel hali de bu olsa gerek.
Aşk acısı, yas süreci ve yoğun stres kırık kalp sendromu yaratarak bireyi zorla yüzleşmeye ve duygusal dayanıklılığı artırmaya (olgunlaşmaya iterken
mutlu bir ilişki; güven, iletişim ve bireysel sınırların korunmasıyla sağlıklı bağlılığı öğreticiliği öğretir. Acı olgunlaştırır, huzur ise şekillendirir.
Bence senin yazdığın cümle zaten olayın özeti olmuş 💔❤️ Aşk acısı seni silkeler, “bir daha buna izin vermem” dedirtir ve sınır çizmeyi öğretir. Mutlu ilişki ise değerini hissettirir, sevmenin güvenli halini gösterir ve ruhunu besler. Ben huzurlu aşkın daha kalıcı olgunlaştırdığına inanıyorum çünkü insan sevildiği yerde çiçek açıyor 🌸 Sen hangisini daha dönüştürücü yaşadın?
Cevap
17Cevap
Bıktım ben olumsuz yönden ders almaktan, artık mutluluk bana bir şeyler öğretsin lütfen djddf
Aşk acısı olgunlaştırır 😄
Yalnızlık olgunlaştırır.
Her ikiside tecrübe kazandırır gadası
Beni mutlu bir ilişkiden çıktıktan sonra ki aşk acısı olgunlastirdi. artık ne yapmam gerektiğini , nasıl davranmam gerektiğini daha iyi biliyorum kimseye kolay güvenmiyorum temkinli yaklaşıyorum
Elma mı daha yaylı, limon mu salataya daha uygun. Hadi bakalım. 😄
Adam olan, kendini bilen her durumdan bir ders alır ve kendini geliştirir.
Mutlu bir ilişki daha öğreticidir. Aşk acısı yıpratır ve sonrasında karşına gelen nasiplerinide ister istemez reddedersin.
Mutlu bir ilişki insana öyle güzel şeyler öğretir ki
Acılar olgunlaştırır dolayısıyla aşk acısı diyorum.
Dost kazıgı filozof yapar adamı birde ayak parmagını oo köşeye vurmak level atlatır
Mutlu olan insanin özgüveni yerinde olur, kimseyi ikna etmeye ce kendini göstermeye çalışmaz.
Aşk acısı hiç bişi öğretmez ancak duyguları köreltir
Her ikisinin de öğretici tarafları var, anlayana tabi. d
Olgunlaşmak isteyen her türlü olgunlaşır
İlişki bitince
Acı her zaman
Mutluluk nasıl bişiy acaba
valla ben mutlu iliski derim
Değişir bence ilişkiden ilişkiye
Aşk acısı çektin mi hiç 🤔
İkiside
Aciya talip olma mutluluğa talip ol
ikisi de bence