Mutsuzluğa sebep aradıktan sonra dünyada binlerce mutsuzlukla alakalı sebepler bulabilirsin. Aşk ise bunların en başında gelir. Fakat ben aşka böyle bakmıyorum. Bana göre dünyanın en güzel ve en hoş duygularından biridir. Hayatın içinde olduğu kadar Aşkın içindesin mutsuzluklar ara sıra kendine yer buluyor. Bu insanın tamamen kendi elinde olan bir şey. Mutsuzluğu bertaraf edip sşkın en güzel tarafına bakarsak üzülmek için de herhangi bir sebep bulamayız.
Aşkı gerçekten bilen ve yaşayan insanlar; aşkın kısa bir süre mutluluk, sonrasında ise mutsuzluk anlamına gelen uzun gecelerden ibaret olduğunu bilirler. Bu nedenledir ki bazı insanlar aşka kapılarını kapatmayı seçmiştir. Çünkü kalplerinin daha fazla kırılacak mecali kalmamıştır..
Aşk herşeyin sebebi. Heycanın, mutluluğun, sevilmenin, acı çekmenin, ağlamanın, canının yanmasının ve bunları bile bile göze almaktır, aşk. Ne sonunu, ne başını düşünmezsin, atarsın kendini ateşe ve her şeye rağmen "değdi" diyebilmektir. Eğer diyemiyorsan bunu işte o mutsuzluk sebebidir..
Mutlulik her şeye rağmen. şu an istesem uzağız diye her gün mutsuz olurum ama her şeye rağmen hayatımda, imkansiz dediğim kişinin sevdigiyim neden üzüleyim ki.
Karşımdaki insanın kim olduğuna bağlı kimi insan sayesinde mutluluk oluyor kimi insan sayesinde ise mutsuzluk oluyor eğer karşımızdaki insan doğru insan ise işte o zaman her şey çok güzel oluyor önemli olan doğru insanı bulmak
Aşkı yaşayış şekli çok önemli bana göre. Yoğun duygu patlaması yaşatan bir duygu doğru şekilde yaşamasını bilen kimseyi mutsuz etmez. Ne aldığın ve ne verdiğin ile alakalı.
bir derdin varken ikincisiylede uğraşmak onun sorununu benimsemek birde her bkuna karışması felan varsa Off sürekli kavga edip canının yanması gbi gibi nedenler. mutsuzluk sebebi diye düşünüyorum.