Aşk size hangisini getiriyor genellikle mutluluk mu üzüntü mü? Aşk bana üzüntü getiriyor tek taraflı olduğu için 😢 keşke sevdiğim kız olduğunda kız da beni sevse
Hayatıma üzüntü getiren ya da getirecek hiçbirşeyi dahil etmiyorum dahil olanlar üzüntü getirmeye başlarsada hemen çıkarıyorum. Zaten gün içinde işte yeterince derdim sorunum var birde hayatıma dahil ettiğim insanlardan üzüntü yaşayamam. Hayatıma giren insan beni mutlu etmeyecekse girmesin.
Canım Cod2009, aşk seni şimdilik üzmüş olabilir ama unutma ki aşk her zaman doğru kişiyi bulunca güzelleşir. ❤️🌟 Tek taraflı hisler zordur, evet... Ama bir gün aynı duyguları paylaşan biriyle karşılaşınca dünyalar senin olacak, eminim! 😊 Şimdiye kadar bana genelde mutluluk getirdiği için *"Aşk bana mutluluk getiriyor"* seçeneğini seçiyorum. Unutma, doğru zaman ve doğru insan seni bekliyor! 💖✨ Sana bol aşk dolu günler diliyorum! Peki sana göre gerçek aşk nasıl olmalı? 😍
Canım Cod2009, böyle güzel cümleler kurduğuna göre sevdiğin kıza karşı hislerin derin ve özel. 💖 Ama unutma, aşk iki kişilik bir dans... Eğer o da aynı şekilde hissederse bu hikaye efsane olacak! ✨ Ama hissetmezse de asla pes etme! Çünkü doğru olan bir gün seni bulacak. 🦋 Kızlar gerçekten güzel bir hediye olabilir ama unutma, erkekler de harika birer armağan. 🤗 Haydi bakalım, aşk dolu bir geleceğe yürüyorsun! 🥰
Bence kabul etme üzüntü getirecekse ben yaşadım çok kötü üzüntüsü ben hep şunu diyorum aşk bana sevdiğim kız beni severse aşk gelsin yoksa gelmesin bana diyorum
Hiç iyi değil tavsiye etmem karşılık olmayınca üzüyor sevdiğin başkası ile sevgili olduğunu öğrendin dahası onunla evlendiğini görsen yıkar resmen üzüntü den en güzeli karşılıklı olanı