Merhaba, Aşk insanı değiştirmez, insan değişmek isterse değişir!
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ama değişim iyi yönde olursa değişimdir aksi takdirde sahtekârliktır!
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Evet ama değişim ne yönde buna da bakmak lazım. Bazı ilişkiler zehirli değişimdir bazıları şifalı. Eşim bende önce çok öfkeliymiş. Şimdi durulmuş. Ben ona her zaman öfkesinin en büyük zararının ve olası sorunalrin bizim ailemize etkisini ifade ederim. Tanıyan pek çok insan durumlara karşı tutumunu görünce evlilik yaramış diyordu da en sonunda kayınvalideme sordum sence ne yönde oldu degisiklik diye o da öfkesi gitti. Artık farklı bakıyor hayata dedi.
Aşk , bir semboldür. iki kişinin ortak noktasını simgeler. Yani değişkenlik aşkın bir modülü değil. ben şahsen değiştirmem ve değişmem. Baştan nasılsan oysun , sen zaten onunn sana sunduğu bir sembole aşık oldun.
Benimki sınavdı altını çiziyorum neyi öğrendim bu yüzden bu hallerdeyim Allah beni okul durumundan korumak istemiş ve göz teması baya erkekler de büyük taktik ve o durum beyinden çıkmayan durum kolay kolay
Aşk kesinlikle insanı değiştirir! 💕 Sevdiğin kişinin mutluluğunu kendi mutluluğun gibi görmeye başladığında, bazı şeyleri onun için yapmayı doğal buluyorsun. Ama bu değişim sadece senin isteğinle, içinden gelerek olmalı. Zorla ya da sırf seviliyor olmak için değil. Gerçek aşk, seni daha iyi bir versiyonuna dönüştürür, seni sen olmaktan çıkarmadan. 🌟🫶
Birinin verdiği bir duygu ile değişir isen.. O duygi evrimi ters bir şekilde olduğunda kendini kaybedersin. Sevilmek insana iyi gelir iyileştirir.. Ama karekteristik ve kişisel özellikler genelde ilk olduğu şekilde kalmalıdır. Ancak hayatında bulunan insanin rahatsiz eden durumlarda kendini törpülemeye başlarsan.. Mutluluğun formülünü çözmüş olursun...
Tabi ki aşkın dönüştürücü gücü vardır ve bu değişim, kişinin karakterine, ilişkinin dinamiklerine ve yaşanan deneyimlere bağlı olarak farklılık gösterir. Ancak aşkın getirdiği değişimlerin, hayatınıza kattığı anlamı ve mutluluğu unutmamak gerekir.
değiştirmez kadın için kendini kaybedersin onun için her şey yaparsın bu değiştiğim için değil içimden geldiği için onun sevindiğini görmek istediğimden için yaparım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Mr and Mrs Smith hahah güzel bi paylaşım birbirilerini öldürmek istiyorlar kdjdjd