Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloji mezunu bir işsizim. 5 yıl emek verdim ingilizce psikoloji okudum. Mezun oldum. Rehabilitasyon merkezlerinde 7 bin tl maaş teklif ediyorlar. Oyun terapisi, zeka testleri, bilişsel davranışçı terapi eğitimleri gibi tonlarca sertifikaları istiyorlar ve bir eğitim alabilmek için en az 3 bin 4 bin tl ödemek gerekiyor. Ailen çok zenginse kesinlikle psikoloji oku o eğitimleri parayla alırsın sonra da kendi kliniğini açarsın. Ama maddi gücün yoksa hiç düşünme psikolojiyi. Bu ülkede değerimiz asla bilinmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Maddi durumum çok iyi değil. Söylediklerini düsüneceğim. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılYolun açık olsun inşallah en hayırlı bölüme gidersin💕
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler 💗
En İyi Cevaplar
Hukuk tercih etmeni öneririm. Hem iş olanakları yüksek hemde mesleğinde kendini geliştirebilme imkanı yakalarsın. Ki hukuk tan her türlü çalışıp farklı yerlerde olabilme şansın da olur. Umarım bu kararsizliginiza bir nebzede olsa fayda sağlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Kararsızlığım biraz azaldı yorumlarınız sayesinde
- +1 yıl
R. ederim adınıza sevindim.
Aynı durumu bende yaşadım hukuk ve mühendislik arasinda kalmıştım mühendisliği seçtim. 6 sene oldu Hâlâ boştayım. Hukuk okumuştum fakat 3. sene bıraktım. Devam eden arkadaşların hepsi güzel yerlerde çalışırken ben hala boştayım. Bu sebepten fikrimi sunmak istedim. Belki kararsizliginiza yardımcı olurum die. Yinede başarılar diler emeklerinin karşılığını bulursunuz inşallah diyorum iyi günler.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim. Size de iyi günler. Hukuk tercih etmeye karar verdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılSelam dostlar ben ilk defa sinava girdim ve bu sinava sayisaldan girdim.. Bilen bilie bu sene 2. donem konulari kaldirildi yksde. Yani bende su an integral turev limit yok adam akilli (limitle tureve az cok hakimim ama yine de yetersiz oldugumu cok iyi biliyorum) Neyse konumuza donelim. Ben tercih listeme muhendislikleri yazdim ve muhendislik derslrinde integral cebir falan varmis. Diyelim ki cikti muhendislikler. üniversitede hocadan rica edip sinifa integral falan ogretmesini istemek sacma mi olur ya da asil soruya geciyim integral bilmeden muhendislik okunur mu?
13 Yorumla- +1 yıl
merhaba, eğer dediğin durum söz konusu olursa sadece seni değil seninle aynı dönem sınava girip kazanan herkesi etkileyeceği için rica ederseniz hocanız size bir güzellik yapıp konuları tekrardan hatırlamanıza yardımcı olabilir eğer olmaza bile derste öğrendiğin kadarıyla kendin youtubedan konunun daha temeline dayalı videolar izleyerek kendini geliştirebilirsin yeter ki iste elbette bir şekilde hallolur
- +1 yıl
Cok sagol icime su serptin
Aynen hic bilmesem bile hoca da anlatamasa da youtubedan bi video serisine baslayip o konulari bitirim sagol ilgi ve alakan icin :) - +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılAçıkçası sizin hangi bölüme yatkinliginiz olduğunu bilmiyorum lakin bu soruyu kendime soracak olsam kesinlikle psikoloji derim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bende psikolojiye daha yatkın oldugumu düşünüyorum ama hukuk da yapabilirim. Onda bir sıkıntım yok.
+1 yılherkes hukuk okuyor
bu ülkenin deli doktoruna da ihtiyacı var : )00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki hukuk. Psikoloji (ingilizce) mezun tanıdığım işsiz. Ablam avukat yurt dışına gidiyor. İyi kazanıyor. Hem prestijli bir meslek.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bakalım sanırım hukuk tercih edeceğim teşekkür ederim yorumun için
+1 yılPsikoloji kesinlikle düşünmem bile, hıkukta savunduğun kişi sahtekar çıkabilir buda hakka girer. Psikolojide iyi niyetle yardım edersin asla düşünme ikilemde kalma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalim sanırım hukuk tercih edeceğim
Bence psikoloji Türkiye'de hukuk yok ama psikolojisi bozuk çok insan var...
01 Yorumla
Soran+1 yılHukuk yok ancak adalete muhtaç insanlar var. Ondan böyle düşünmemek gerek bence
Psikolojiyi tercih ederdim
10 Yorumla
+1 yılHukuk
10 YorumlaHukuk
10 Yorumla
+1 yılHukuk.
10 YorumlaHukuk adaleti tercih ederim
10 YorumlaPsikoloji
11 Yorumla
+1 yılAzıcık aklın varsa hukuk. Pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji o kadar mı kötü
Soran+1 yılNormalde psikoloji istiyprdum ama şu tercih sürecinde çok kararım değişti
- +1 yıl
Taban puanlarını gir bak 180.000'e bile psikoloji var. Mezun çok veriyor. Hukuk o şekilde bir çöküş yaşamayacak hiç bir zaman.
Hukuk
10 Yorumla
+1 yılHukuk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli doktoru
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım