Öğrenci olarak daha çok güzel vakit geçireceğim şehir ve hangi şehrin üniversitesi daha iyi
Muğla
Afyon
Uşak
Burdur
Isparta
Manisa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Isparta hem ucuz hem heryıl en yaşabailir şehir seçiliyor hem ulaşımı kolay hem eglence mekanı çok kaampüsü büyük her şey çok kolay kendim ege de okudum bok gibiydi
Aklımda Isparta var şu an küçük Eskişehir denmiş Isparta için Antalya'ya da 1 buçuk saat Denizliye ve burdura da öyle
Aynen aşko bu ablaya aldırış etme sen 9 yıl durmuş falan da buraya gelince kopamicana %100 eminim btw
Eic için teşekkür ederim 🙏
Önemli değilll
Cevap
30Cevap
Muğla
burada herkes mugla secmis ben muglada yasiyorum afyonluyum. Evet deniz var yesillik var ama asiri pahalilikta var. Brn bicok seyi afyona gidince aliyorum hem ucuz hemde secenek cok. Muglada esnaflik yok insani cok bencil saygisiz kaypak. Afyonda esnaf iyjdir ilgilidir. Artik bicok sehir muhafazakar degil insanlar rahat yasayabiliyor. Parasi olan muglaya gitsin
Afyonun esnafı mı iyi ilgili alırken iyisindir kazıklarlar ama konu iade ye değiştirmeye gelince etmedikleri laf kalmaz ürünlerinde kalite falan da yoktur asıl kaypaklar bencil çıkarcı saygısız cahil afyonun esnafıdır
Afyon kadar yobaz bir yer görmedim
@TengriciTürkKızı medeniyetine tukureyim
@Sorusorandedektifkız anadolu kulturu vardir sizin sozde medeniuetiniz icmek ciplaklik. Medeniyetiniz batsin. Muglada disardan gelen herkes sikayetci asil cahil kabq olqn burdakiler. Muglalilar kendi bile diyor kaypaktir buranin insani diye.
@TengriciTürkKızı katılıyorum sana
Afyonun cahili ile tartışamayacağım zaten bıkmışım alakasız yerlerden cevap veriyorsun birde gel güzel afyonunda yaşa madem çok şikayetçisin
Muğlayı araştırdım biraz aşırı pahalı olmakla beraber samimi bir ortamı yok gibi sanki ben daha çok küçük samimi yerleri seviyorum Afyon'a da çoğu kişi köye benziyor demiş emin olamadım
Ege candır ama afyon kaba biraz soyliyim
@Sertsever3464 Isparta düşünüyorum
Güzel yer ama küçük
Ben Kıbrısta olduğum için bilmiyorum oraları
Manisa iyidir kardeşim hayat ucuz ve İzmir elinin altında
Sahile yakın tüm üniversiteler olabilirdi, ama okuyamadık
Uşak köy gibi. Manisa kampüs gideri var. Isparta da kuzenim vardı o da köy gibi küçücük diyordu (hele kyk nin konumu kötüymüş). Burdur dağ bayır çimen dkdjd afyonu bilmiyorum
Muğla da eski flörtleştiğim çocuk vardı lakin Muğla da çok pahalı
Afyon da bir öğrencilik yaşarsın 6 gün sana 60 gün işkence gibi gelir. Dindar değilsen kafana vura vura dindar ederler 5 vakit namaz kıldırırlar 30 gün zorla oruç tuttururlar anladın?
Başka seçenek yok mu :)
Çevre illeri yazmamı istediler başka seçeneğim yok
anladım, o zaman Manisa ve Muğla arasında karar vermek lazım
Reise-i Burdur olarak Burdur'u öneriyorum.👸🏻
Isparta daha çok yattı aklıma
Burdur isparta uşak buraları gec
Ispartayı düşünüyordum niye geçeyim?
Muğla çok güzeldir ya
Izmirli olursun
Uşaga gel istersen yardımcı olurum sana
Muğla ve Manisa bence
Muğla. Diğerleri köy.
Daha rahat ve uygun bulduğum için
Antalya da çalışıyorum tatile gelmek isteyeni misafir edebilirim yarış motorum da var
Öğrenci şehri ısparta derler.
Eveet küçük Eskişehir diyorlarmış
Muğla güzel ben gittiöm
Çok pahalııi
Muğla
İstanbul
Mugladir galiba
Afyon Muğla
Burdur
Miglayi seviyorum
Afyon mu 😂😂
muğla olabilir