Üniversite okumak için hangisi daha iyi?
Zonguldak
Isparta
Burdur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre Eskişehir, İzmir, Ankara , Antalya çok daha iyi. Kendi şehrinde kalmak bu devirde ekonomik zorluklar açısından çok daha iyi olabilir...
yaşadığın şehir dışında her yere gidebilirsin. mesela istanbuldaysan İzmir . ankaradaysan İzmir İstanbul gibi. ama kendi şehrinde kalma
mesela istanbuldasın. ist üni marmara vs kazandın. öğrenci ortamı oluşmuyor. sadece farklı şehirlerden gelenler ögrenci ortamı yapıyor. kendi şehrindeysen olmuyor. sosyalleşme sadece merhabayla kalıyor. hele istanbuldaysan İstanbul'da bir yer kazandıysan çok boş. ögrencilik farklı şehirlerde yaşanıyor
Cevap
8Cevap
Deniz olmayan şehirde asla yapamam, o yüzden denize kıyısı olan şehirler bence. İstanbul, Çanakkale, İzmir, Bursa olabilir.
Ben Isparta'dayım da hiç iyi değil şehir bana göre ama Burdur'a gideceğine Isparta'ya gel daha iyi. Bizim bölüme Zonguldak'tan gelen de vardı bu arada. Seçeceksen bu ikisi arasında seç bence Burdur'u boş ver.
Benim için nefes almak için tek bir şehir var o da İstanbul.. Fakat İstanbul’da denizin dibinde yaşıyorsan… Diğer şehirler sanki İstanbul a dönülmesi gereken yollar gibi. O kadar ki çok aşığım ona.
Zonguldağı bilmiyorum ama burdurdansa ısparta derim ben de ısparta mezunuyum
Nasıl bir şehir? Ben sakaryadayım
Yani tahminimce sakarya'ya denktir büyüklük ve nüfus olarak ve de yaşam olarak.
Canlı mıydı peki şehir
Çok değil ama eskiye göre baya iyi tabi. 25 sene önce büyük bir köy tarzı bir yerdi.
Çok teşekkür ederim💜
Önemli değil ve en azından Antalya'ya da yakın. Burduru tavsiye etmem çok aşırı sakin, çok sıkılırsın.
Aa öyle mi. Burdur iyidir sanıyordum
Hayır değil Isparta'ya göre köy sayılır.
Hmm çok teşekkür ederim ya
Önemli değil. Isparta'ya gelırsen haberim olsun şimdiden başarılar sınavda
Zonguldakta üniversite tam sahilde😍
Sivil havacılık da mı öyle
İstanbul'da okuyorum maddi durumun çok iyiyse en iyi sehir istanbuldur
Aydın ve İzmir gibi yerleri daha çok tavsiye ederim
başka şeenek yok mu
Mesela nereyi önerirsin
Samsun Bursa İstanbul Eskişehir Izmır Muğla Sakarya
Munzur Üniversitesi Tunceli.
Kocaeli degıl ondan eminim.
Burdur ısparta çok soğuk