İstanbul'da oturuyorum hangi şehir iyidir eğitim açısından
Sakarya
Çanakkale
Bolu
Tekirdağ
Balıkesir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstanbul'da oturuyorum hangi şehir iyidir eğitim açısından
Yani bu durum genel anlamda herkes için geçerli olmaz mesela maddi durumunuz kalacak yer okuduğunuz bölümle ilgili bir şey ama seçenek olarak Çanakkale dedim ama ben Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi üzerinden okurum Eskişehir
İnsan spor salonuna yazılırken bile saatlerce araştırma yapıyor. Eğitiminin temel kıstası hangi ilde okuyayım olmamalı. Hedefindeki yerin akademik kadrosunu araştır. Önceden orada o bölümde okumuş öğrencileri bul, fikirlerini al. Sanki tatile gidiyon.
Cevap
18Cevap
Çanakkale
ben balıkesir bandırma üniversitesindeyim eğitimi benim alanım için türkiye standardında normal. kötü değil. şehir biraz ufak sahil var ama bandırmada merkezde bilmem var mı. İstanbul'da yaşıyorsan bandırma da sıkılabilirsin birkaç sokak aktivite var başka da yok
Sakaryada yaşadığım için Sakarya dedim :D Burayı İstanbula yakın diye tercih ediyor İstanbul'da yaşayanlar. Küçük bir yer şehri beğenmezsşn belki ama doğası yeşşilliği güzel. İstanbul'da bulamadığıjn doğayı burada bulursun üniversitesi başarılı zorlayan hocalar varmış diye duydum. mühendislik ve ilahiyat çok tercih ediliyor sakarya üniversitesinde
Çanakkale tan hayal kırıklığı gidince şok bir cadde bir alışveriş çarşısı ayıp ya biraz çalışsa belediye başkanları yakışmıyor çok belediye şehir hayal kırıklığı her dönem değişse diyorum. İzmir dahil.
Şimdi şöyle alana göre değişir. Her üninin kendine özel uzman oldugu bir bölüm vardır. Onu araştırıp ona göre tercih etmek daha mantıklı
İzmir düşünüyordum ama çok fazla mülteci var o yüzden Çanakkale Eskişehir veya Balıkesir düşünüyorum 12yim
Her hangi bir şehir olabilir.. yazı turayaparsan daha kolay seçme şansın olur👍🏻
İzmir eskişehir muğla hadi bi de denizli gerisi sarmaz
En iyisi Trakya Sakarya da yakınlıktan iyi Kocaeli sıkıcı ama
Çanakkale fena değil gibi. Şarap içersin egeli köylülerle
Neden İzmir yok
Maddi sorun yoksa hepsi aynıdır bence
Çanakkale tabiki memleketim yaa 😄
Sana birsey sorabilirmiyin
Çanakkale ikinci olarak Sakarya
Çanakkale veya Antalya
içlerinde en iyisi çanakkale
Çanakkale iyi gibi