Bu sene üniversite sınavına gireceğim. Beni tutan herhangi bir etken yok. Güvenli bir şekilde sakin bir öğrencilik hayatı geçirmek istiyorum. Hangi şehri tercih etmeliyim?
linhpearl🤘🌼
linhpearl🤘🌼
İzmir, ama maddi durumun iyiyse, çünkü pahalı artık eskiye göre.
Eskişehir, tam bir öğrenci şehri diye biliyorum, kendim orada okumadım ama arkadaşlarım orada okudular, öğrencilere en uygun ve öğrencilerin en serbest olduğu şehir diye biliyorum.
Ankara , yine öğrenci için iyi ama İzmir gibi Ankara 'da pahalı sanırım. Ama maddi durumun iyiyse Odtü'de falan okumak istersen tercih edilebilir.
Tabi ki İstanbul ama eskiden süperdi, şimdi hırlısı hırsızı kaçağı, mültecisi ile çok tehlikeli bir şehir oldu ve Türkiye'nin hatta belki de dünyanın en pahalı şehirlerinden biri, ama çok paran varsa çok iyi bir okulda mesela Boğaziçi gibi bir yerde okumak istiyorsan tabi ki tercih edebilirsin.
Tabi sadece ortam değil okuyacağın bölüm de önemli.
Öğrencilik hayatını rahat geçireceğin bir il olmalı tabiki ama burada tek faktör de bu olmamalı. İstediğin bölüme göre okulun eğitim sistemi de çok önemli. Yoksa tabiki illeri sıralarım sana buna göre;
Cevap
17Cevap
Antalya bence
Yaşadiğin il e göre değişir buyuk sehirde yaşıyorsan direkt orayi yaz yoksa antalya İzmir eskisehir puanin cok iyisede ist yaz bogazici
Kars Elazığ Erzurum bunlar bak emin ol pişman olmassın
Buz gibi
Antalya, Eskişehir, Çanakkale buralarda okuyup da pişman olanı görmedim
Ankara . Sakin dediğin için Eskişehiri de önermedim.
Eskişehir'e gitme yoldan çıkarsın. Abimi ziyarete gitmiştim. Düzgün giyinen çok fazla kız yok hepsi açık giyiniyor.
Adanayı tercih et ulaşımı gelişmiş hemen okula ulaşıverirsin
Ordu çok iyi hem karadenizin en güzel yeri hemde yaşamasi kolay üniversitede gelişiyor yıllar içinde
Sen bu sene burada zaman öldürürsen Hakkari ağrı Kars tan başka şehire gidemezsin
Xper5 olmuş. Bu da havadan olmuyor genç bayan. Birde profile foto koymuşuz ohhh mis.
Buraya bunu koyan biri instagram snap aktif kullanıcıdir
Eeeee böyle olunca sonuç belli.
Yoğurtçu Amca Unv si
Umarim
Yaşadığın şehri çünkü başka bir yere gidersen alışman zaman alır
Eskişehir çok güzel orayı düşündün mü aşkım
Dalga geçmiyorum ciddiyim bu arada🙏 ayrıca sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💅
Trabzonu seçme çok pahalı
İzmir
O zaman ısparta.
Suriye
Tufan kim
Eskişehir
Ailen yanı
Eskişehir
İstanbul ama pahalı şehir
Eskişehir
İzmire gel
İzmir ve Ankara