Karadenizliyim ama doğuya aşığım.
Sinop mu, Ağrı mı, Kars mı daha iyidir? 🌸
Sinop mu, Ağrı mı, Kars mı daha iyidir? 🌸
Erzurum iyidir 😂 nereye puanın yeterse oraya git önemli olan şehir değil güzel bir fakülte de güzel bölüm okuyup sonucunda o sıkıntıların sonucunu hakkıyla verebilmek
Çok haklısınız oraların puanı çok yüksek, sosyal istiyorum inşallah. En düşük ağrı ve kars var gerisi artvin sinop falandı o yüzden sordum soruyu 🙏🏼😊
Bence sen düşük puana odaklanma o bölümün yüksek puanlı üniversitelerine odaklan, kendine inan, sınavdan sonra bu yüksek-düşük puan olayını düşünürsün. Şimdilik yükseklere odaklan 😊
Cevap
17Cevap
Karsta işin ne ye hem doğulular sevmez Karadenizli uzak dur
Ya oradaki erkekler sana biraz büyük gelir haberin olsun
Okumaya gidiyoruz oğlum erkeği napalım
Erkeği mi ne yapcan okursun işte ☺️
Fark etmez ben karsta okudum.
Çok güzel peki memnun muydunuz üniversitesinden ya da yurdundan falan? Merkeze uzak mıydı çok? Terör falan yoktu değil mi? İnsanları kadınlara karşı yobaz bakıyor falan diye duydum ama bu türkiyenin her yerinde böyle büyük ihtimal, hocaları falan nasıldı acaba 😌
Hayır yalan gayet güzeldi temiz şehir yani her yerde kötü insan vardı ama karsta iyiydi ya özledim hatta insanlar alışıyor. Ben yurtta kalmadım evde kalıyordum gayet güzeldi ama doğalgaz uçuyordu resmen kışın orası soğuk yer yani merkeze 1 2 km falandı otobüsle 5 dk falan terör falan yok hocalar da iyidir işte..
Tamamdır, çok sağ olun 🙏🏼😌🌸
Önemli değil ne demek.
Sosyalciysen oralar uymaz.
Niçin? Atama olarak değil ki üni okuma için
Saydıklarının hiçbiri
Puanları düşük onlar var ama
En azından iç anadoluya bak oralarda çok zorlanırsın bir kadın olarak
Nasıl yani kadın olarak derken? Ne sıkıntı var ki buralarda
askim nasıl biliyosun oraları bilmiyorum ama türkiyenin ne kadar doğusuna gidersen o kadar zorlanırsın kadınlar iç anadoluda bile rahat edemiyo kaçmaya çalışıyo sen doğuya gidiyosun benim orada yaşayan oralı arkadaşımda oldu yanlış anlama kimseyi kınamıyorum ama o insanlar bile direkt kaçıyo o şehirlerden
İstediğin gibi gezemezsin giyinemezsin elalem konuşur rahat etmezler seni allah aşkına 18,19 yaşında genç kızsın üniversite yıllarını oralarda böyle harcama muhafazakar bir insansan iç anadoluda oku
Antepe mardine diyarbakıra falan gezmeye gitmiştim bayılmıştım oralara ama oralar hem çok sıcak abla hem de puanları yüksek :/ zaten karadenizdeyim çok da uzak.. En yakın sinop var bölümüme puan yetsin başka bir şey istemeyeceğim 🥺
Sen bilirsin en kötü yatay geçiş yaparsın
Ağrı'nın kars'ın nesine aşıksın onu anlamadım.
Aşık değilim mardine aşığım puanları daha düşük çünkü karsın
Anladım ben de iklimine, insanına vs. sandım.
Günümüz şartları kendi şehrin diyor.
Bizim orası agri soğuktur karsta ama guzeldir
Van a git göl de var karadenizliler çok Van da
Ankara ve Eskişehir
Seçenekte yok ama Diyarbakır veya Van
Diyarbakır ya da erzincan
Olmaz puanları çok yüksek
hepsi ayni😐
Emin misiniz ya bence değildir 😥
universite icin daha iyi sehirler neden secmiyorsun İstanbul İzmir Ankara eskisehir ya da balikesir gibi
Neden acaba? Puanları yüksek diye olabilir mi 🧐
Bölüm odaklıyım ben aslında daha çok.. Mesela siz istediğiniz bölümde sadece puanınız bu 3 şehirden birine yetiyor diyelim, bölümden vazgeçer miydiniz yoksa başka bölüm mü düşünürdünüz
vazgecmem bolumden vazgec demiyorum sadece daha iyi sehirlerde okuyabilirsin universiteyi diye dedim
Anladım sağ olun inşallah 🤲
Eskişehir
Olmaz çok yüksek puanı ve uzak :/
Tabiki Diyarbakır
Ya orada da yıllar önce bi olay olmuştu o olaydan sonra biraz tırsar oldum ama gezmeye gitmiştim çok güzel bi şehir 😌
Gideceksen oraya git gerisi tırı vırı
Anladım, peki sizi bulmuşken sorayım bu yasin börü olayını falan hiç duydunuz mu orada
Dost sanirim oralara hic gitmemissin
Gitmedim zaten mardin diyarbakır urfa antep e gittim oranın da puanları çok çok yüksek :/
Zaten kış ayında doğdum bu yaz havalarından nefret ediyorum 🥲
Harranı önerebilirim
Merkeze uzak diyorlar orayı ya, ve çoook sıcak :/ puanı da yüksek 😅
Düşün urfa gibi bi yerde ve puanı yüksek, kaliteli okumak istiyosan bir iki dikene katlan ve harranı seç derim
Ağrının soğuğundan ne farkı var hem
Kars tabii ki
Siz orada mısınız yoksa? Memnun musunuz üniden? Ve üni kaç dk merkeze sizce 😊
Sinop
Fırat üniversitesi
Sinop
Sinop
Çorum
Detaya baksaydınız keşke :(
İZMİR
Samsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?