Yks ye gireceğim bu sene ve ikinci senem. Sevgilim durduk yere saçma sapan şeyleri büyütüp olay çıkartıyor. şu an son 2 gün kaldı bugün bile durduk yere bana yükseliyorsun dedi ve soğuk yapmaya başladı anlamıyorum sabah konuşurken iyiydi sınavdan sonra uyumayız film izler oyun oynarız falan diye planlar kuruyordu anlatıyordu 1 saat sonrasına böyle şeyler dedi ve telefonu kapattık. Şaka mı bu ya? Ben zaten çok stresliyim yönetemiyorum stresimi bi de böyle bişey olması beni aşırı etkiliyor napıcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Üniversite Tercih konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sevgilinden uzak kal ders çalış sadece Stresle başa çıkmak için derin nefes almak ve gevşeme egzersizleri yapmak sizi rahatlatabilir. Yavaşça nefes alın, ardından nefesinizi yavaşça verin. Bu basit teknik sizi sakinleştirebilir ve stres seviyenizi azaltabilir. Yoğun çalışma temposunda düzenli aralıklarla molalar vermek önemlidir. Kısa bir yürüyüşe çıkabilir, hafif egzersiz yapabilir veya sevdiğiniz bir müzik parçasını dinleyebilirsiniz. Bu mola süreleri, stresinizi azaltacak ve zihinsel olarak dinlenmenizi sağlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Lütfen sınavdan sonra konuşalım" diyip kapat telefonunu gitsin. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şurada
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcı olmaz demi
- +1 yıl
Konuşurken yüzüne kapatmadıkça olmaz tabi ki. Şunun şurasinda sayılı saatler var sizin stres atacak parkta bahçede çay içmeniz gerekirken burada tavsiye arayışındasınız
Ya şu anda gerçekten Amerikan başkanı gelip trip atsa s... r etmen gereken günlerdesin. Alabildiğine bencilce düşün, sadece kendini düşün. Pazar günü sınavlardan sonra istediğin kadar hassas, narin olabilirsin. Hakikaten, sever deyip devam et yoluna birkaç gün.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun keşke gamsız olabilsem
+1 yılSen o telefonu baya baya kapat sana ulasamasin.. sadece sınavına odaklan.. konuşmak isteyen seni onemseyende sınavdan sonra adam gibi konuşmayı öğrensin
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten en mantıklısı bu galiba bende düşündüm ama yanlış olur mu diye sorguladım şu an birinden duymak da açtı beni
- +1 yıl
Hiç de yanlış değil.. çünkü sen Sınava girecek ve stresli iken sana bunu yapması hiç hoş bir davranış değil düşünmesi gerekir seni bu.. sana karşı bencil olan birine bu kadar düşünceli olmak fazla gerek yok.. öncelik kendin olmalsim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
12Cevap
+1 yılAlttan almayın yol yakınken dön. Sana bir şey diyimmi benimde ilişkim iki senelikti manikürcüyüm bu arada işe yeni başlamıştm onun yüzünden kendimi işe veremezdim sürekli ağlardm hayatımı olumsuz yönde etkilerdi eğer kişi olumsuz etkiliyorsa bitmiştir. Olumlu etkilerdi
06 Yorumla- +1 yıl
Onun yüzünden 1 sene geç öğrenmiştm
- +1 yıl
Eğer seni önemseseydi yks ni falan olumlu yönde etkilerdi alttan alırdı morel verirdi durupdururken yapması bilerek
- +1 yıl
Ya da bunu onunla konuşacaksn ha hala aynı şeyi yapıyorsa yol orada
Soran+1 yılAma vazgeçmek çok zor ve biz evlilik düşünüyoruz çok zor şeyler yaşadık hepsi geçti atlattık böyle bi engele takılmak üzüyor beni
- +1 yıl
Bende aynısıydm bizde düşünüyordk bende ayrıldktn snra baya acı çekiyordm baya ağlıyordm o acıdan kaçmak içn hep sustum ama sonunda keşke vazgeçseydm diyorsn ve çekmediğine pişman oluyorsn benm arkadaşlarımla flörtleşti diyorm sna bak ona rağmen vazgeçemedm ama sonunda yanan ben oldm
- +1 yıl
Sonradn pişman olavağına vazgeç çünkü benm sonunda özgürlüğüm bile kayboldu o acıdan kaça kaça
Derin nefes al ve sınav çıkışına kadar tamamen iletişimi kes
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten en mantıklısı bu ya herkes de bunu diyor bana zarar veriyor böylesi çünkü
+1 yılAra onu kendini iyi hissetmediğini ona ihtiyacın olduğunu söyle. burada arama çaresini
18 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu dün yaptım zaten ve ağladım. Çünkü sınav süreci benim için zordu yeğenimi kaybettim ailemin baskısı. Bugün bunu yaptığında nasıl arayayım da söyleyeyim
- +1 yıl
Tekrar ara ve içini dök.. inan bana seni en iyi o anlicak sadece yeterince içini dök
Soran+1 yılArtık çok gurursuz oldum gerçekten mesaj atmış boş yaptım gereksiz yükseldim sana canım sıkıldı sonra diye. Döneyim mi
- +1 yıl
Aa bi dakika o mu büyütüyor çok yanlış anlamışım
Soran+1 yılEvet bu hale getiren o şuanda
- +1 yıl
Ona haber ver sınavdan çıktıktan sonra görüşüceğinize dair. Sonra ya ulaşabiliceği uygulamaları sil ya da engelle veya komple telefonu kapat..
Soran+1 yılMesaj atmış dönmeyeyim mi
- +1 yıl
Bak iki seçenek var önünde saat istersen 21.15 e kadar ara onu ve özür dilemesi ne gönlünü almasına müsaade et tatlı bir şekilde konu kapansın
Ama diyorsan ki sonra da tekrarlayabilir konuşmak istemiyorum işte o zaman sınavdan sonra görüşürsünüz
Bazı şeyleri alttan almak gerekiyor bazen bence sınav süresi boyunca düşünme
14 Yorumla
Soran+1 yılBu ilişki de en çok fedakarlığı yapam benim. Aramızda saat farkı var. Geceleri uyumayıp onu bekliyorum uyumadığım yerde ders çalışıyorum. Tek bu değil bunum gibi nicesi
- +1 yıl
Bende ilk zamanlar çok düşünüyordum ama kendime zarar verdigimi cok gec anladim öncelik sensin sonuçta kızım sal gitsin o ilişki gidecegi yere varir zaten senin yetisemedigin yerde o onun yetisemedigi yerde senin devreye girmen lazim sonuçta uzaktan iliskiyi bir sen yürütmüyorsun o da yürütüyor bir de o taraftan bakk
Soran+1 yılOna bıraktığım yerlerde oluyor tabiki o da yapıyor bişey diyemiyorum ama uzak mesafe gerçekten çok ama çok zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle birebir aynı durumu yaşıyorum. Ben de YKS'ye gireceğim ve benimki de çok tripçi. Özellikle ne zaman oyun oynarsak bana hep trip atıp duruyor. Neyse ki şu an tartışmıyoruz ama tartışırsak da çok takmam çünkü birbirimizi çok seviyoruz ve ayrılmayacağımızı biliyorum. Bence sen de onun sevgisinden eminsen ve ayrılmayacağınızı biliyorsan emin ol takmaya değmez. Sınavına odaklanmaya çalış. Ben de şimdi çalışmaya gidiyorum. Bol şans ❤️
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgim de veya ayrılacağımızdan yana bi şüphem yok. Ama tavrı beni kırıyor ve en anlayış beklediğim insandan olunca çok etkileniyorum
- +1 yıl
soru sahıbıne attıgım yorum senın ıcınde gecerlı
oha ıkıncı sene ve sen bu muhabbete gıreceksın bana bak bu yıl kazanmazsan arkadasların yasıtların unıversıte 2. sınıf olacak FARKINDA MISIN SEN HE?
Soran+1 yılFarkındayım farkında olmakta üzüyor
- +1 yıl
oglum ben de o donemı gectım ln ben Şu an mımarım almanyada yım calısıyorum bu hayatta sılzerde bır yerelere geleceksını hayatınızı bırısı yuzunden bu kadar karamsar yapmayın oldu oldu olmadı bıtır bıttı arkadas bu yanı kafanı takma takarsan o kafanı bır gun duvara vurursun dıyenlere ınanma HER GUN DUVARA VURACAKSIN.
Soran+1 yılAbi yemin ediyorum çok güzel akıl veriyorsun çok da güzel teselli yani sağolasın
- +1 yıl
msaj atmadıgına göre amac farklıymıs hadı gule gule
- +1 yıl
bekledım kı msaj atsın bılerek cevap vermedım cunku uzun uzun yazacaktım ama cevap gelmedı beklemeye degmedı maalesef
Soran+1 yılBana mı diyorsun?
- +1 yıl
evet soru soran benım yorumuma cevap vermıstın ve sana uzun uzun cevap verdım yazmdın msaj bekledım. ayrıca neyse ya hayatta basarılar
Soran+1 yılBen mesaj atamıyroum xper seviyemden ötürü
- +1 yıl
sende telegram var mı söz verıyorum az önce konustugum gıbı mantıklı konusruz dertlesmıs oluruz
+1 yılGaliba seni desteklemek yerine köstek olmaya çalışıyor benim sevgilim son iki gün konuşmayalim kafanı topla kazan gel dedi seven boyle olur olmuyorsa yorma kendini sadece sınav için değil her konuda ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene de. 20 gün kala ayrılmıştı hiç bi zaman yüzüne vurmadım ama onun yüzüne mezuna kaldım ben
- +1 yıl
Yani bunu bile bile bir yıl daha onunla aynı yilda devam etmek yanlış değil mi be güzelim?
+1 yıloha ıkıncı sene ve sen bu muhabbete gıreceksın bana bak bu yıl kazanmazsan arkadasların yasıtların unıversıte 2. sınıf olacak FARKINDA MISIN SEN HE?
15 Yorumla
Soran+1 yılYaaa napabilirim vazmıgeçeyim bi anda o kadar emek var nasıl hiç bişey yokmuş gibi gideyim
- +1 yıl
3 altın kuralı dene. stresını at. önemlı olan sınav sınavdan sonra oluruna bakarsın Şu an sadece stresınız azaltmak ıcın 3 altın kuralı dene ıyı gunler
Soran+1 yıl3 altın kural ne?
- +1 yıl
yorumumu begenmıssın sagol. motivasyon konuşması yaptıgım unıversıte arkadaşlarım oluyordu :) . evet 3 altın kural soru cevapla uzun uzun anlatılıyor burada anlatmak ıstemem. ama sana hayattan bır kesıt söylım bu hayatta 5 yıl önce bır hıctım unıversıtedeyken kımse yuzume bakmazdı evet cızımım ıyıydı o sonrası yok sımdı nerdeyım amacımın ustundeyım yasamım ıyı kazancım ıyı sımdı yazan yazana hıc selam vermeyen arkadaslarım yazıyor NEDEN ONLAR EGLENMEYI ABARTIRKEN BEN CALISIYORDUM EMEGIMI ALMAK ICIN DE DAHA FAZLA CABALADIM. bende eglendım ama bunun zamanı var hanı kumar oynar ya bırısı zamanında kalkmasa masa bır gun hepsını elınden alır ve meshur söz ortaya cıkar MASA HER ZAMAN KAZANIR senın ıcınde bır söz var HAYAT HER ZAMAN AKAR AMA...
- +1 yıl
zaman akan bır su gıbıdır zaman evet akar ama ZAMAN DERS VEREN BİR KİTAPTIR ZAMANINDA OKUYUP DERSINI ALANA HAYATIN FELSEFESI OLUR DERSINI ALMAYANA DA SİLLESİNİ VURUR.
+1 yılGeleceğini düşün mesela. Bunun geçeceğini ve yine seveceğini düşün. O senin geleceğini zaten düşünmüyor bari sen kendini düşün bencillik yap biraz. Aslında bu bencillik bile değil de sen yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın biliyor musun hayatta hep karşımdakini düşünüyorum o kırılmasın aman üzülmesin diye
- +1 yıl
O zaman üzeceksin
Bırak şimdi sevgiliyi falan, hayatını direk etkilicek bi sınav bu, ona konsantre ol
11 Yorumla
+1 yılGeleceğine odaklan. Kadınlar direndikçe güçlenir.
10 Yorumla
+1 yılÇalışırsan kazanırsın. Kazanmadım diye üzülme aptal deme kendine. Ben 11 tane üniversite okudum.10 tane diploma var. Eee sonuç 7 tanesi örgün eee isciyim amele asgari ücret +500 TL fazla
00 Yorumla%80 kadınlar yazmış erkekler aşk meşk derken kızlar ders ve kariyer için aşkını çöpe atıyor erkekler uyanık olun. 1 yıl. oruç tutun ömür boyu rahat edin.
00 Yorumla
+1 yılSen canım sevgilimi önemli gelecek mi sen bu soruyu sorarak zaten beyin ölümün gerçekleşmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim mi önemli gelecek mi diye bi soru sorduğumu hatırlamıyorum. Hayatınızda hiç mi sevgilinizle ciddi yerlerde sorun yaşamadınız
- +1 yıl
Sevgili=şimdi ki zaman
YKS= gelecek
Dün zaten ✔ ✔ ✔
Neyse boş ver sen sınavı şimdiki zaman a bak
Soran+1 yılNeden yapıcı yorum yapmıyorsunuz
- +1 yıl
Sen canım sevgilimi önemli gelecek mi sen bu soruyu sorarak zaten beyin ölümün gerçekleşmiş.
Böyle bir şey yazmadım ki zaten ben
Soran+1 yılKırıcı ve üzücüsünüz inanın bana
- +1 yıl
Pardonnn çok özür dilerim tam sınav zamanı moralini bozdum sakın etkilenme dediklerimden unut gitsin bunca yıllık eğitim hayatını nerdeyse yıkacaktım tövbe tövbe tövbe sen sınava ve sevgiline odaklan senin yüzünden kaybettim falan dersin maazallah vicdan azabı çekerim
Soran+1 yılHalen dalga geçiyorsunuz ama vicdan azabı falan çekmenize gerek yok. Ama bu kadar sert bi üsluplu olmayın olur mu çünkü karşınızdaki insan gerçekten hassas bi dönemden geçiyor olabilir
- +1 yıl
Yok dalga geçmiyorum gerçekten sana şimdiden başarılar diliyorum 💘 hayatında eğitim hayatında kalbimiz ve dualarımız senin ile güzel haberlerini bekliyor olacağız site sakinleri olarak
Keşke bu süreçte hiç sevgili yapmasaydın. Şu an varsa bile yokmuş gibi davran bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık bi birlikteliğimiz var. Yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama çok zoruma gitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerınde olsma ayrılırdım aynısını yaşadım hem de sınava 1 gun kala stresten uyuyamadım 2 sınav zamanıda yaptı bana
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene 20 gün kalasıya ayrıldı zaten ve çöp oldu emeklerim bu sene aynı kumarı oynamak bana zarar
Cevap sahibi+1 yılAynısını yaşadım… sonucu ayrılık oluyor zamanın ve emeklerini bosa harcama lütfen
Çok büyük ihtimalle ilerde hayatında olmucak biri için geleceğini riske atmaya değer mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOna sınavlardan sonra konuşacağım seninle de ve tüm dikkatini kendine ver. İletişimi azalt o kim ki Ona bunu yapma hakkı veriyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılİletişimi azaltmak mantıklı olur demi
Cevap sahibi+1 yılEvett
+1 yılAyy ne takıyorsun çok tartışıyorsanız ayrıl gitsin maalesef sınav senın hayatını belırlıcek o hödük sevgilin değil
10 YorumlaArkadaşımda da aynı şey oldu ayrıldılar son 1 hafta kala kız ona ayrı olmamız beni üzüyor en azından sınavdan sonra ayrılalım ya da sonra tartışalım dedi çocuk okeyledi şu an sevgililer sınavdan sonraya attılar benve çocuğa soyleyebilirsin
00 YorumlaGüzelim değmez.. bunu geç anlarsın.. iş işten geçer seven kişi bırakmaz eğer kavga olup bitiyor ise başka bir zamanda biter yani Allah nasip eder sadece..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu anlamamk için uzatmalara oynuyorum belki de bilmiyorum 🥺🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni üniversiteye yollamak istemiyor bilerek yapıyor bence. kendisi neyle meşgul
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de okuyor üniversite
Cevap sahibi+1 yılkaçıncı sınıf
Soran+1 yıl2. Sınıf o
Cevap sahibi+1 yılseni hiç düşünmüyor bence. benden ayrılmak isteyen bi sevgilim vardı etkilenmeyim diye vizelerden sonra ayrılmıştı benden 😒 düşün yani böyle düşünceli insanlar da var istese aranızda sorun olsa bile sorun çıkarmamaya çalışırdı şu dönemde olacak şey mi
Sevgilin ne kadar gıcık bir tip senin iyi bir okul kazanmani istemiyor galiba. Böyle değişik triplere girdiğine göre bas engelli sınavdan sonra aç.
00 Yorumla
+1 yılKafanı yorma onunla dikkat et canım
10 Yorumla
+1 yılSınava kadar konuşmayın.
00 Yorumla
+1 yılO yüzden sınav sürecinde aşk meşk yapmıcsksın
00 YorumlaAyrıl başka erkek mi yok sanki dunyada
00 Yorumla
+1 yılGeleceğini düşün sadeceee
00 Yorumla
+1 yılGörme duyma sınavdan sonra yallah
00 Yorumla
+1 yılSöyle ya tartışmasın sana etki edecek
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmiyor ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRakip eliyor, Elenmeee
04 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışında o ):
Cevap sahibi+1 yılKız kaçırma sakın kalma bu ülkede :)
Soran+1 yılİnan umrumda değil yurttdışında olması falan filan huzur versin ben burada da yaşarım🙁
Cevap sahibi+1 yılO zaman bana ver bıktım bu ulkedennn
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili yapılmamalı yks sürecinde
04 Yorumla
Soran+1 yılİkinci yılımız. Geçen yılda sınavıma 20 gün kala ayrılmıştı benden.
Cevap sahibi+1 yılObaaa agaa Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılGerçekten dayanamıyorum şu an bile ağlıyorum böyle saçmalık olabilir mi🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılOlamaz snsnsnsn ayrıl
Ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kolay diyorsun yaa
+1 yılBaşkasını bul boş ver onu
01 Yorumla
Soran+1 yılAyakkabı değiştirir gibi sevgili değiştirmiyorum hayatımdaki 2. İnsan ve çok zor güvenen biriyim
+1 yılayrıl
00 Yorumlazor iş ya
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok 🥺
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Üniversite Tercih > Sorular > YKS'ye 2 gün kala sevgilimle tartışmak beni aşırı etkiliyor, stresimi nasıl yönetebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler