Instagramdan yazistigim birisi adresimi bulabilirmi? Beni tehdit etti korkuyorum?

Ya benim yazistigim biri vardi instagramda falan istesem seni bulurum gibi seyler diyodu hep ve bir sirkette calisiyormus orada kimlik belgeleri onda varmis ve polisde olan bilgilerin yedegi onda varmis. Böyle birsey olabilirmi? Herneyse biz konusuyorduk bu bana eskiden bir kizla konustugunu ve onun nerde yasadigini falan buldugunu söylemisdi. Nerede calistigini falanda bulmus ev adresini falan. Ve bu kisi yazilimci ve hacker bilgisi varmis öyle diyodu. Ben bunla konusmayi falan kestim sonra hep profiline bekle geliyorum gibi seyler yaziyodu. Ben cok korktum 2 ay flnn sonra anca sakinlestim ciddiyim bu konuda cok paranoyakca seyler getirdim aklima.. onunla hic konusmadigim hesaplardan engelledim onu ama yinede görüyordu kac kere girdigimi profiline ve hangi hesabin onu engelledigini nasil olur bu? Dün ise fake bir hesabim vardi actim ve takip ettim onu sonra bana yazdi konustuk falan. Sonra kimsin falan dedi yine istesem seni bulurum falan dedi. Sonra bende kim oldugumu merak ediyosan bulusaim dedim sakasina sonra o evet diyince bende hayir falan ciddi degildim. dedim ve fake hesabii sildim. Bugün baktim biri gercek hesabima sen mi actin o fake hesabi eger sensen hic iyi birsey yapmadin söyliyim sana gibi birsey dedi. Hemen engelledim. Hesabimi siliyimmi? Cok korkuyorum ya zaten daha yeni yeni sakinlesmisdim simdi yine basima bela oldu ya ben sakasina dedim napicam simdi? Bulabilirmi beni yani böyle birsey mümküm mü? Tüm hesaplarimi dondurup instagrami silimmi
Instagramdan yazistigim birisi adresimi bulabilirmi? Beni tehdit etti korkuyorum?