Diğer Arkadaşlar instagram hesabım çalındı tehdit ediliyorum napıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Lütfen yardım edin nudelerimi herkese atmakla tehdit ediyor nolur yardım edin hesabımı çaldı giremiyorum ): Arkadaşlar instagram hesabım çalındı tehdit ediliyorum napıcam? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Spam attırabilirsin birçok kişiye kapanır hesap 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bunu sırf dikkat çekmesi için Deprem kategorisinde paylaşman hoş değil. Git şikayet et. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Instagram'da nude paylaşıyorsan neden tehditten korkuyorsun? 0 0 Yorumla
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Yardımcı olabilirim sana ulaşabileceğim bir yer varsa hesabı falan at ben onu bi tehdidi ederimki bir daha senin adını ağzına bile alamaz 0 0 Yorumla
angelcyfyf Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Hesabın kendi numaran üzerine kayıtlı degilmi zaten şifreni yenile 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. İnstada nudelerinin ne işi var 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. En yakın polıs karakoluna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Spam attırabilirsin birçok kişiye kapanır hesap
Bunu sırf dikkat çekmesi için Deprem kategorisinde paylaşman hoş değil. Git şikayet et.
Instagram'da nude paylaşıyorsan neden tehditten korkuyorsun?
Yardımcı olabilirim sana ulaşabileceğim bir yer varsa hesabı falan at ben onu bi tehdidi ederimki bir daha senin adını ağzına bile alamaz
Hesabın kendi numaran üzerine kayıtlı degilmi zaten şifreni yenile
İnstada nudelerinin ne işi var
Geçmiş olsun soğuk su iç 🤷🏻♀️
En yakın polıs karakoluna
Nude leri anlık niye atmıyorsun
Nudenler ifşalanmıs mı
Şikayetçi ol
Troll