İnternet & Teknoloji Arkadaşlar Instagram hesabım çalındı bu şekilde ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir anlık dalgınlık yüzünden hesabım çalındı adıma paylaşımlar yapılıyor nasıl geri alabilirim? Polse gittim bir şey çıkmadı maalesef. Güncellemeler+1 yıl Tüm bilgilerim değiştirilmiş Arkadaşlar Instagram hesabım çalındı bu şekilde ne yapabilirim? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
özgemarie Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Linke mi tıkladın attıkları bana da aynısından geldi hemen engelledim uyanık sanıyorlar kendilerini 2 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef öyle. Benim boşluğuma denk geldi gitti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şifreni değiştirir maile gelir Bilgi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini değiştirdiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mailin şifresini değiştirmeye calis Yorumla
instarektör Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl İnstagramda dijitalrektor adlı hesap çalınan hesapları kurtarabiliyor iletişime geçebilirsiniz 0 1 Yorumla Ftm9886 +1 yıl Kurtarıyor mu cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Linke mi tıkladın attıkları bana da aynısından geldi hemen engelledim uyanık sanıyorlar kendilerini
maalesef öyle. Benim boşluğuma denk geldi gitti
Şifreni değiştirir maile gelir Bilgi
Hepsini değiştirdiler
Mailin şifresini değiştirmeye calis
İnstagramda dijitalrektor adlı hesap çalınan hesapları kurtarabiliyor iletişime geçebilirsiniz
Kurtarıyor mu cidden
Tuzak la bu inanmayın
Geri alabildiniz mi
Aynı sorun bende de var