İnternet & Teknoloji Instagram hesabım çalındı, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Karakola gidip şikayette mi bulunsam Instagram hesabım çalındı, ne yapmalıyım? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aysecn1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Numaranın üstündeysen şifreni değiştirip ınstagram'ını geri alabilirsin zaten neden bu kadar büyütüyorsun 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Başka telefondan giriş yapılmış Yorumla aysecn1 1 yıl Sen de hesap açık mı hala? Yorumla Soran 1 yıl Hatır mailden denedim olmadı Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla aysecn1 1 yıl hesap istgram tarafından kapatılmış olabilir Yorumla aysecn1 1 yıl Çalan neden hesabı kapatsın ki? Yorumla Soran 1 yıl Hesaba telefondan giremiyorum ama arama kısmına yazınca çıkıyor Yorumla aysecn1 1 yıl Ozamn açık Yorumla aysecn1 1 yıl Yazsana bana bı. Haledecem sana Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Google hesabı ya da tel no yokmu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Baska telefondan giriş yapmışlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Numaranın üstündeysen şifreni değiştirip ınstagram'ını geri alabilirsin zaten neden bu kadar büyütüyorsun
Başka telefondan giriş yapılmış
Sen de hesap açık mı hala?
Hatır mailden denedim olmadı
Hayır
hesap istgram tarafından kapatılmış olabilir
Çalan neden hesabı kapatsın ki?
Hesaba telefondan giremiyorum ama arama kısmına yazınca çıkıyor
Ozamn açık
Yazsana bana bı. Haledecem sana
Tamam
Google hesabı ya da tel no yokmu
Baska telefondan giriş yapmışlar