Instagram hesabima girdigimde "bu hesabin sahibi sifreyi degistirmis olabilir" yazisi geldi Ve 2 hesabima birden Nasil geri alabilirim lutfen yardimci olun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Büyük ihtimalle takipçi hilesi, takipten çıkanları görme ve postegro gibi uygulamalar kullanıyorsunuz o yüzden olmuştur eğer tanıdık birisi çalmamışsa. E-posta ve numaranız kayıtlı ise hesabınızı alabilirsiniz. Bundan sonra da güvenlik önlemi alıp bilmediğiniz uygulamaları yüklemeyin.
Öncelikle bu tarz uygulama kullanıyor musunuz? Hesaplarınıza bağlı e-mailleri kullanıyor musunuz?16 Yorumla- +1 yıl
Hesabımda tel no ve e posta var ama geri alamiyorum AYRICA TAKİPCİ HİLESİ DE YAPMADIM
- +1 yıl
Hile yaptın demedim bunlardan birisi vardır dedim. Yani bu tarz uygulamalar hesaplara izin verdiğin için hesabını alabilir.
Neden geri alamıyorsun? Mailine gitmiyor mu? Kayıtlı mailine girdiğinde ne çıkıyor karşına? - +1 yıl
@asyaburcu Postegroyu ben de severek kullanıyor idim. Arkadaşlarım da kullanıyor idi. Buradan gördüğüm sorular üzerinden bazı sorunlar olduğunun farkına vardım. Arkadaşımın fake hesaplarının profil fotoğrafları otomatik olarak değişti. Bazılarının ise şifresi değişti. Benim fake hesap arkadaşındı... Ondan kullanıyordum. Bir anda tekrar giriş yapın diye bildirim geldi :) Biz hesabı kurtardık şimdi yine onla giriş yaptım ama her an değiştirebilirler her an yine gidebilir. Diyeceğim o ki güvenilmez bir şey çünkü izinleri biz veriyoruz her konuda.
Uygulama bunu inkar ediyor ama postegro kullanan çok kişiye bu oldu bu siteden de 10 tane örneğini gördüm en az. :) - +1 yıl
@8matador1180 korktum bidaha uygulamaya giremem
- +1 yıl
Korkma ama bilmedigin uygulamalari yükleme. postegro icin demiyorum lakin serefsizler rat atıp telefon kamerasina kadar siziyorlar valla dikkat etmek lazim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Gmail hesabın instagrama yazılıysa mesela geri alabilirsin Aynı şekilde telefon numaran için de geçerli Şöyle bir şey de var Eğer bilgisayarın varsa ve oradan herhangi bir ara instagrama girip hiç cıkıs yapmadıysan Direk şifreyi degistirebiliyosun
00 Yorumla sende git bir hesap çal
00 Yorumla- +1 yıl
Gitti o artık.. yenisini al bence.
00 Yorumla Mail adresin sende mi deneyelim
00 Yorumlaİlk mail adresini biliyorsan alırsın
00 Yorumlahesabını birine verdinmi
01 Yorumla- +1 yıl
Hyr
- +1 yıl
Şifre işte değiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Hesabim calindi nasıl degistiriyim