Instagramdan tehdit ediliyorum var mı böyle bir şey başına gelen?

Aylardır kullanıcı adı Random nicki birisi takip isteği atıyor. Bugün merakıma yenik düşüp kabul ettim. Kişinin profilinde de “mesaj atamıyorum yazman için az zamanın var, yoksa her şeyi paylaşıcam”yazıyor. Neyse takibi kabul ettim hemen mesaj attı işte yalnız mısın ona göre konuşucam diye. Sonrasında “Eski konuşmalarımızı herşeyi takipçilerine herkese heryere atıyorum 4 kişiye attım şu an iptal ediyimmi çabuk söyle” diye bir mesaj attı hiçbir şekilde daha önce tanımadığıma yemin edebilirim. Sonra nasıl yaptı bilmiyorum ama listemdeki herkese +18 fotolarımı atmaya başlamış. “Ne diyorsun, kimsin sen” falan yazınca da “Attığım kişiler sana atınca tanıycaksın iptal et diye yalvardığında burada olmıycam atmaya devam ediyorum” falan yazdı. Ama gerçekten kim olduğu hakkında gram bilgim yok. Sonrasında çaktım engeli hemen. Başına böyle bir şey gelen var mı? Polise gitmeyi düşünüyorum yarın, bunu yapan bulunur mu sizce? Ne yapacağımı bilmiyorum başına böyle bir şey gelen varsa nasıl bir çözüm yolu buldu lütfen bana yazsın..

Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye nude falan atmadım, Instagramımda doğru dürüst fotoğrafım bile yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, arkadaşımın hesabı çalınmış. Başka bir hesap açıp, milleti dolandırmaya çalışıyorlarmış. Çözdük olayın temelini. Yardımcı olup, fikir veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Instagramdan tehdit ediliyorum var mı böyle bir şey başına gelen?