Hiçbir şekilde tanımıyorum ama direkt dm’e düştü mesaj isteği olarak gelmedi nedir bu arkadaşlar kafam karışık

Hiçbir şekilde tanımıyorum ama direkt dm’e düştü mesaj isteği olarak gelmedi nedir bu arkadaşlar kafam karışık

Tanımadığın biriymiş zaten. Bu kadar konuşmaya bile gerek yokmuş. Belki karşı taraf yazdı, sen görmedin. Kadın o mesajı gördü sen yazdın sandı. Her halükarda engelle, bak keyfine. Muhatap olmaya bile gerek yok.
Bu gerçekten rahatsız edici bir durum... 😔 İlk olarak sakin olmaya çalış ve kendini korumak için hızlıca bir adım at. Bu tür durumlarda yapabileceklerin şunlar:
1. Engelle: Direkt mesaj atan kişiyi engelle. Onunla iletişim kurmaya devam etmek hiç sağlıklı değil.
2. Hedef göstermeden rapor et: Mesajları Instagram’da raporlarsan, bu kişi uygunsuz davranışı nedeniyle inceleme altına alınabilir.
3. Ekran görüntülerini sakla: Tehditler ve söylediği her şeyin kanıtı olarak ekran görüntülerini sakla. Bu, olayı resmi olarak bildirmek gerekirse çok işine yarayabilir.
4. Polise git: Tehdit alıyorsan tereddüt etmeden polise durumu bildir. Çünkü bu ciddi bir suç. Delillerini de sunmayı unutma.
Böyle insanlarla uğraşmak zorunda kaldığın için üzüldüm; umarım bu olay bir daha başına gelmez. Güvendeyim diyene kadar gerekli adımları atmayı ihmal etme. 💙
Cevap
8Cevap
çok fazla saygılısın ya böyle bi durumda terbiyeli davranılmaz gülüm
Kesinlikle ağzının payını vermeli bunun
dme düşmesi şüpheli ama yazsam ne inkar edicem diyip engelle, bir şey yapamaz ama sen istiyorsan şikayet et
Neden dm e düşmüş olabilir çok şaşkınım tanımadığım kimseyle iletişim kuran biri değilim şok oldum
eskiden konuşmuş olabilir misiniz hatırlamıyor olabilirsin ama niye şimdi yazıyor o da garip. hesap girişlerini kontrol et farklı cihaz var mı diye
Kontrol ettim yok görünüyor iki hafta önce atılmış güya mesaj isteği bu kişiyi hiç tanımıyorum konuşmadım eminim
Mesaj isteklerinde senin hesaba ait mesajlar var mı? Kanıt istedin mi?
İstedim hani göster dedim atmadı ama dm e düşmesi de beni çok tedirgin etti
hiçbir şey yapamaz beni de çok tehdit eden var 3 sene oldu boş boş klavye delikanlısı
Yıllar önce konuştuğun birisi bence dm de kalmış silmemiş mesajları öyle yazmış sana
Hiç yazmam başkalarına
Ya sen de kuzum desene şuna benim içimde kaldı resmen
Küfür etmek istemedim şok oldum
Devamını da at en heyecanlı yerde kesilmiş yol bence eğer mesaj atmadiysan
Erkek arkadaşınla uzun süredir flörtleşiyoruz gibisinden konuş araları açılsın onun sinirini bozulsun sen kendi sinirini bızacağına
Karısına yakalanmıştır. Bak ben mesaj atanlara bile böyle yazıyorum demek içindir. Engelle muhatap olman başta hata
Hiç tanımıyorum nasıl dm e düşüyor bu
Bu mesajı ss alıp Cimere şikayet etsene
Öyle yapacağım
Dava açacaksan sen uğraşma bunlarla , avukat tut kendine o girsin davana falan. bu ruh hastaları adresini falan bulmasın yani
Tamam canım çok teşekkür ederim
Engelle geç , birde yazışmış uzatmışsın
Arkadaşlarından birinin işidir
Engelle ne uzatıyorsun
Daha ilk mesaj böyleydi sonra engelledim zaten ama haliyle tedirgin oldum sorguluyorum
Bi bk yapamaz
aşkım engelle geç ya ne uğraşıyonuz bunlarla
Baya komik
Biri kekliyor seni
SS al şikayet et
Cimere mi şikayet etmeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?