Geçenlerde lise arkadaşlarımla yeniden görüştüm. Hepimiz çok büyüdük, değiştik ama samimiyet aynıydı. :) Çok tereddütlü gittim ama mutlu oldum görüştüğümüz için.
Siz de eski arkadaşlarla tekrar görüşünce aynı samimiyeti yakalayabiliyor musunuz?
Eski arkadaşlarınızla tekrar görüşünce aynı samimiyeti yakalayabiliyor musunuz?
Vala ben üni bittikten sonra lise arkadaşlarımla tekrar görüşmek istedim memlekete dönünce. Adamlar zır akpli çıktı ben Atatürkçü olunca dışladılar 😃 Mesela bir yere gidiolardı bana sölemiolar falan en son darbe oldu baktım Allah akpli vekillerimizi korusun falan diye mesaj atıolardı. Bende dayanamadım çıktım gruptan. Birdahada gçrüşmedik. Aman uzak olsunlar böyle iyiyim😃
Mart/Nısan da fazlaca büyüdüm sehirde bulundum..2 tane de eski arkadasımı gördüm.. biriyle nerdese 10yıl görüşmedım, aynı samiyetı konuşmada yakaladım.. aynı sekılde 2,5 senedır görüşmedığım arkadaşımlada... yanısı samimeyeti yakalaya bildim, nitekım olanlar ve tercıh var.. aradakı mesafe yi, yakalanmiş olan samimiyet kurtarmaz..
Ramazanın son günü hepsini toplayıp iftar yaptık. Bu gruptaki arkadaşların yeri çok çok ayrıdır. Gerek samimiyet, bilgi birikim, sadakat. Diğer arkadaş dediklerinde ağzından çıkacak kelimeleri cımbızla çekmek için pür dikkat dudaklarına bakıyor ki söylenenleri bir yerlere iletelim. Yolları açık olsun :) Benimsediğim, değer verdiklerim bana fazla fazla yeter.
Evet, özellikle lise arkadaşlarımla. Eskiden lisede sap gibiydim. Eğlenmeyi bilmezdim, oturan boğalardandım. :) Şimdi ise her türlü eğleniyorum, ayaklı boğalardanım. :)
Arada herhangi bir problem olmadığı sürece aynı samimiyeti yakalayabilirim. Yılların özlemi içimde birikmiş olur ve o özlemle samimiyet birleşince tüm duygularım ortaya çıkar.
hayir sevmiyorum cunku unutup giden bir insanim ama burdaki ksdeki arkadaslarim hersy takip ettiklerim ozellikle @sanasoranoldumug o benim canim herseyim gotunu yedigimin🐵😘😍
Karşımdaki insana göre değişiyor ya herkesle olmuyor tabi ki çünkü önceden anlaştığın insanlarla büyüdükce karakter yapın tam oturmasi dolayisiyla degisime uğradığınida varsayarsak anlasamama ihtimalin yüksek 😊
En İyi Cevaplar