@Kim-Bilir-Belkidee Hayatınızda büyük bir yer kaplayan, neredeyse kendinizi bildiğinizden beri tanıdığınız, iyi kötü uzun bir zaman paylaştığınız, yine de bağı koparmayıp gittikçe güçlendirdiğiniz. Ben şu an o dostumla keyif sigarası içiyorum. 😀
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Benim dostum yok maalesef yani bu zaman da zaten kimseye de güven olmuyor ne yazık ki çünkü herkes bencil oluyor ya da güvenilmez oluyor bu yüzden de bazen diyorum ki tek takılmak daha güzel
ama bu sitede sadece arkadaşlarım var sanaldan da olsa yine de değer verdiğim kişiler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim dostum yok maalesef yani bu zaman da zaten kimseye de güven olmuyor ne yazık ki çünkü herkes bencil oluyor ya da güvenilmez oluyor bu yüzden de bazen diyorum ki tek takılmak daha güzel
ama bu sitede sadece arkadaşlarım var sanaldan da olsa yine de değer verdiğim kişiler var
ama gerçek de arkadaş bulmak o kadar ki.. :D
Merhaba,
Çok dostum yok, tek tük bir iki bilemedin üç sonrası yok. Aramız nasıl, çok şükür iyi, canım kardeşim, mesai arkadaşım, yoldaşım! 😅
Günümüz de dostluk arkadaşlık pek kalmadı, eskiler candır! 😅
Yenilere yer yok! 😅
Gerekte yok! 😅 Varol cansın saygı değer insan 😊
EyvAllah canım kardeşim sende öylesin 😅ve sende var ol
Dostla sadece sigara içilmez bro. Hemen bira takviyesi öneriyorum.😏😏
Tercih meselesi. Dostum alkol kullanmıyor. O meslici kurduklarımız da var evelAllah.
He o zaman başka. Muhabbetiniz daim olsun..✋
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!