Eski arkadaşlarla eskisi kadar yakın olamamak uzaklaşmak?

7 senedir arkadaş olduğum birbirimize kardeş dediğimiz dost dediğimiz 2 adam var tabii ortamımızda olan çok kişi var ama bizim bu üçlü tek kardeş olarak gördüğümüz kişiler yaklaşık 3-5 aydır çalıştığımdan dolayı eskisi kadar her gece çıkamıyorum bunlarla e tabi adamlarda iş güç yok illegal çalışıyorlar. bu son 6 aydır falan ortamımıza yeni yeni adamlar geldi baktım bunlarla baya samimi olmuşlar çıkıyorlar köşede duruyorlar. e artık onlarla eskisi gibi olamıyorum şu an çıkma hevesim bile yok dışarıya 7 sene boyunca her Allah’ın günü dışarı çıktığımız çocuklarla bi anda böyle olduk ha yine bi durum olsa ilk onlar koşar dün çıktım bi kafa dağıtim dedim bahsettiğim yeni arkadaşlardan 2 si gelmişti bunlar eğleniyor konuşuyor ben oturmuşum boşluğa daldım 20 dakika eskiden sürekli çıktığım çıkmak istediğim adamlarla şimdi hiç bi çıkma isteğim yok eskiden ortam yapardık 3lü takılırdık sadece, beraber adam vurduk, beraber para düşürdük, beraber her türlü bpku yedik. ama bi anda böyle oldu Allah aşkına biri bana söylesin neden böyle oldu eskisi gibi olmamız için ne yapabilirim
Eski arkadaşlarla eskisi kadar yakın olamamak uzaklaşmak?