Çok kırılsan bile her daim onu affetmek midir?
Yoksa ona her daim sonsuz güvenmek mi? Yanlışı ile doğrusu ile hep dostluğunu özlemek mi yoksa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır öyle dostlarım hiç yok benim hayatımdan çıkıp giden dost dediğim kişileri ben çıkarttım geçmişte o yüzden bu konudan hiç rahatsız değilim.
özlediğim dostum yok şu an için.. çünkü bir kişi gittiyse eğer zaten hiç dostum olmamıştır öylelerine gelseler bile bir daha affetmem ya da kabul etmem arkadaşlıklarını.. ve ayrıca yeri dolmayan yoktur bence.. asıl insanın kendisinin yeri dolmaz bu yüzden de kendisinin en iyi dostu olmalı insan ilk önce
Dostluk kendinden önce onun iyiliğini düşünmek, kendini unutup onu hatırlamak… mutluluğuyla mutlu mutsuzluğuyla mutsuz olmaktır.
canım bu diyorum affediyorum... napım yani içini biliyorum
Canın mı
SaIak dicektim
İçi mi canım 😂
Cevap
8Cevap
Dostumsa eskide kalmaz ki, aramızı düzeltmek için her şeyi yaparız. Demek ki dost değilmişiz, eskide bıraktığım bir kaç insan var.
Dostlarımla özlediğim zaman konuşuyorum.. Birazcık başına bela oluyorum.. 😄
Kışa şortlarla sokaklarda büyüdüğüm dostlarımın hepsi halen yanımda.
Geride bıraktığımız dostlar yerimizi doldurmuşsa, bizden yana özlemek benliğimize sunduğumuz ihanet olur. Özlediğim hiç kimse yok yanımda, çevremde olmayan.
Hayır yok. Yeni insanlarla tanışıp onlarla dost oluyorum. Eskileri özlemeyi bıraktım
Tek bir dostum var o yeterli
Allah'a şükür 2 tane dostum var ömürlük yerleri asla doldurulmaz
Eskiler eskide kaldı, iyisiyle kötüsüyle.
Hayır yok
Kesinlikle..
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?