Eski arkadaşlarım?

Biz 3 kız her hafta sonu bir cafede oturup sohbet ederiz birisi Ayşe birisi Fatma olsun isimleri salladım. Ayşe bizim burada oturuyor aynı semtteyiz fakat Fatma uzakta oturuyor ve Fatma'nın evi de gideceğimiz cafeyle aynı semtte fazla bir mesafesi yok taş çatlasa 15 dakika da o cafede olur. Gittiğimiz cafenin uzaklığı 50 dakikaya yakın ve ben Ayşe ile metroda buluşup beraber sohbet ederek gideriz o gün bulusacaktik bir saat belirledik ben geç kaldım arayarak yolda olduğumu söyledim sadece 10 dakika bekledi metronun orada ve söylememe rağmen Ayşe beni beklemeyip metroya binip gitti neden böyle bir şey yaptığını sordum sanki benimle gitmek istemiyor havası vardı bana dediği şey "Fatma orada cafede bizi tek basina beklemesin tek beklemek bazen sıkıcı olabiliyor" dedi bu lafına çok güldüm ben bindim gittim dedi ben Ayşe ye geliyorum dememe rağmen beklemedi yani Fatma nin evi 15 dk mesafede bizim gidecegimiz yol 50 dakika yol konuşup sıkılmadan gideceğiz o zaman ince düşünen biri olsaydı beni de düşünürdü değil mi ben mi yanlış düşünüyorum 50 dakika yol gitmek mi yoksa cafede 10 dk oturmak mi daha sıkıcı? fatmaya evde kalmasını söylesek zaten çıkmaz evden ben whatsapptan yazdım geri dönüyorum diye çok sinirim bozulmuştu her zaman aralarında dışlanmış hissediyordum zaten az buz değil 2 3 senelik arkadaşlarım bu olay çok küçük olsada WhatsApp grubumuzda ikiside üstüme geldiler sanki benim sucummus gibi olayı irdelediler en sonunda şu lafı etti Ayşe zaten hep birlikte gitmek isteyen sensin diye sanki ben onu zorluyormusum gibi metroda beraber gidicez diye anlasmisiz seninle burada şu saatte diye neyin kafasını yaşadı anlamadım Ayşe de WhatsApp durumunda şunu yazmış " bir cümleye bin davranışa insan silmisliğim çoktur " diye zaten onlar beni gözden çıkarmış arkadaşlıktan silmisler kafalarında anaokulu seviyesinde bir kavga gerçekten bu olay hala beni güldürüyor siz ne düşünüyorsunuz
Eski arkadaşlarım?