selam arkadaslar 5 yil once iliskim vardi biti ayrildik feyk hesalardan hesabina bakiyofum onun canli yanin aciyor bazen ama bilmiyor mu biliyormu benim oldugimu bilmiyorum ben hic asik olmadim ask acisi cekmedim vs diyor ama benimle karsilastimi yuzunu yere egiyor yani hisediyorum beni sevdigini gecenlerdede sevgili yapmis canli acmis sevgilim vs var diyo ben ona inat evlenmistim ama biz sevgiliyken sen evlensende senden vaz gecmem diyo canli yayinlardada ask acisi cekmedim sanki bana inat seyler soyluyor sizce ne yapmaya calisiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence unutmuştur senı
Olabilir
Cinsellik yaşanmışmıydı
Hayir
Yeni biriyle seviş
33 yasindasin evde kalmisligina veriyorum bu yorumu nasil bi yokluktaysan artik burdan milete yuruyorsun
Canım boş yere kendini üzüyorsun , 5 yıl olmuş , senle ilgisi yok, canlı yayın vs bir serseri , hala onunla ilgilisin , belliki evliliğinde iyi değil , evet sana iyi gelecek başka biri olabilir
Bana iy gelen bi tek kocam zaten o kisiyi artik sevmiyorum sadece merak tan bakiykrum
Hangi şehirdesin
Ananin koyundenim
☺️ senin sohbet edecek birine ihtiyacın var, biraz yalnızsın , bende evliyim ☺️😉
Küstünmü
Sohbet edecek biri var zaten kocam var baskasina gerek yok sende karinla sohbet etmeyi dene mazallah sonra baskalari yanliz diye sohbet etme ayagiyla ayarlamaya kalkar bi kadin tavsiyesi bu sana
☺️ teşekkürler iyi kadın , ama sen yalnızsın , kanka lazım sana
Gerek yok kocam var o yeter bana sende karinla ilgilen derim mazallah yanliz kalirda knk bulur kendine
Çok kötüsün , sevmiyorum seni
Evlendin mi
Ona inat olsun diye evlendim🥺
Yazılar olsun sana. Kocanin suçu ne bunlari görmeye bunlari çekmeye
Kocam i o ite asla degismem buna emin ol o dedigim kisylede konusma gorusme olmadi olmaz ztn burdan sadece soru sordum o kadar aldatma gibi bsy soz konusu degil
Bu kadar sert kendinden taviz vermiyorsan neden hala bu işlerle uğraşıyorsun. Demekki ufak bir ışık görsen koşacaksin kollarına. Yazık kocana yazık böyle sizi görünce evlilikten soğuyorum
Hayir kocami kimseye degismem sadece oyle sime bi soruydu bu kocama kurban ederim elitanesini
Sorgulama o zaman yavruna kocana ada kendini it kopukla uğraşma artik
Tesekkur ederim 😊
Hala aklında mı
Bilmiyorum unutuyorum yavas yavas
Baskası yarabandı mı oldu
Ben ondan cok cekmistim ama basima neler geldi ben onun icin aglarken o kizlarla gununu gun ediyordu ilk ilgi sevgi gordugum kisiyle evlendim bende galiba yarabandi gb bsy oldu
Cocuk yaptın mı üstüne, bişey diyim mi yine de unutulmuyor bilirim
Evet cocugumda oldu esimi seviyorum ama ne bilim insan merak ediyor ginede 6 sene oldu oda halen beni seviyo biliyorum hisediyorum ama artik hic bi oluru olmaz eminim cok kotu bi drum gercekten
Aklında içinde demi bişi sorcam da burdan sormayım
Nasil anlamadim
Benzer durum içindeyim senle de bişi sormak istedim sana ama buradan sormayım
Yalan söylüyor herkesi böyle özele çağırıyor bu kadin
Kim ki acaba bu