Eski sevgilinin arkadaşları?

Merhaba arkadaşlar. Ben size benden iki ay önce ayrılan erkek arkadasimin arkadaş ortamı ile ilgili bir soru soracaktım. Muhabbetim hepsi ile iyiydi. Artık onlarda benim birer arkadaşım olmuşlardı. Kızlı erkekli bir ortam işte. Üniversite ortamı. Her neyse... Ilk haftalarda benimle konuşan yani ayrılığımizin ilk haftalarinda benimle gayet iyi konusan insanlar, gel beraber gezeriz biz falan diyen insanlar, kendilerini bir anda benden çektiler. Şimdi belkide ne alakası var diyeceksiniz ama sosyal medyada sürekli bir şeyleri begenirlerdi beğenmez oldular. Utanmasalar arkadaslarindan cikartacaklar yani. Daha sonra dışarda gördüklerinde aşırı çekimser bir şekilde selam veriyorlar. Hatta bazen görmemezlikten geliyorlar. Ozelliklede erkek arkadaşları. Hatta benim kafam başka bir yana dönük olduğunda bastan aşağı suzuyorlar beni. Bunu hissediyorum. Ben görmesem bile arkadaşlarım farkediyor. Ama ben onlara doğru dondugumde hemen arkalarini dönüyorlar. Sanki ben onlara bişi yapmisim gibi. Gerci eski sevgilime bile bişi yapmadim ben. Ortada kalan terkedilen ben oldum. Beni görünce vebaliymisim gibi bakmıyorlar kisacasi. Ben ayıp olmasın diye selam veriyorum. Ahte vefa diye bir şey sonuçta. O kadar ayni ortamda bulunduk. Ama onlar selami bile zor alıyorlar. Sizce neden? Ben ne yaptım bu insanlara? Ne olduda böyle oldu?
Eski sevgilinin arkadaşları?