Aile & Toplum Yıllar sonra görüşüp tekrar eskisi gibi olduğunuz bir arkadaşlığınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yıllarca görüşmedik. Aramızda küslük kavga olmamıştı. Eskisi gibi olamayız zor diyor saçma değil mi sanki eski sevgili hahah Güncellemeler+1 yıl Ay soruyu yanlış yazmışım ama siz anlamışsınızdır🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Güncellemeler+1 yıl Yıllar sonra görüşüp ** Yıllar sonra görüşüp tekrar eskisi gibi olduğunuz bir arkadaşlığınız var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Benbendedegilimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu soru tam bana sorulmuş bir soru. Başıma yeni geldi ve cidden canım çok sıkkın. Sadece susacağım. Bildiğim tek şey bu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende ne oldu Yorumla Benbendedegilimmm +1 yıl 5 yıl önce sadece 1 ay netten görüştüğüm kişi 5 yıl sonra tekrardan görüştük netten. Sonuç telefonu falan var bende. Ama hiç görüşmüyoruz. Nasıl ama? Yorumla
mert_pasa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl istemiyor 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Yok yazışıyoruz arada Yorumla Soran +1 yıl İstemese numarasını bile vermezdi Yorumla mert_pasa +1 yıl ozaman lüzumsuzluk etmesin Yorumla Soran +1 yıl Zaman alırmış mış. Saçmalık ya trip resmen Yorumla Soran +1 yıl Ama yıllarca ben ortalıktan kayboldum. Haklıda olabilirler Yorumla mert_pasa +1 yıl benim gibi ol istemiyorsan hadi eyvallah de Yorumla Soran +1 yıl Ya bu zamanda arkadaş bulmak zor. Eskiden çok arkadaşlarım vardı. Ama onların kalbi çok temiz güzel. Kaybetmek istemiyorum kazanmak istiyorum tekrardan. Şu an hiç kimseyle arkadaş değilim. Dört duvar arasında kaldım. Aileyle de anlaşamıyorum. Yorumla mert_pasa +1 yıl bu arkadaşmı sevgilimi Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaş. Yorumla Soran +1 yıl Çocukluk arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Sevgili o kadar trip atmaz Yorumla mert_pasa +1 yıl haa ozaman eğer hatan da varsa biraz kalbini yumuşat ama baktın olmuyor zorlama Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu soru tam bana sorulmuş bir soru. Başıma yeni geldi ve cidden canım çok sıkkın. Sadece susacağım. Bildiğim tek şey bu.
Sende ne oldu
5 yıl önce sadece 1 ay netten görüştüğüm kişi 5 yıl sonra tekrardan görüştük netten. Sonuç telefonu falan var bende. Ama hiç görüşmüyoruz. Nasıl ama?
istemiyor
Yok yazışıyoruz arada
İstemese numarasını bile vermezdi
ozaman lüzumsuzluk etmesin
Zaman alırmış mış. Saçmalık ya trip resmen
Ama yıllarca ben ortalıktan kayboldum. Haklıda olabilirler
benim gibi ol istemiyorsan hadi eyvallah de
Ya bu zamanda arkadaş bulmak zor. Eskiden çok arkadaşlarım vardı. Ama onların kalbi çok temiz güzel. Kaybetmek istemiyorum kazanmak istiyorum tekrardan. Şu an hiç kimseyle arkadaş değilim. Dört duvar arasında kaldım. Aileyle de anlaşamıyorum.
bu arkadaşmı sevgilimi
Kız arkadaş.
Çocukluk arkadaş
Sevgili o kadar trip atmaz
haa ozaman eğer hatan da varsa biraz kalbini yumuşat ama baktın olmuyor zorlama
Tamam 🥹