O varken bildiğiniz yerlere yığılıyor, hastayım da hastayım son günlerimi senle geçirmek istiyorum diyor eşime, e hastaneye götürelim anne? Yok istemem. Eşim gidince de bana emirler yağdırıyor yerleri süpürüyorum beğenmeyince kalkıp kendi süpürüyor, tam o sırada eşim gelse koşa koşa yatağa geçiyor. Eşime bir çıtlatmak istedim ama çok inanmış annesinin hasta olduğuna. Ne yapabilirim lütfen yardım yeter artık 4 aydır
Cevabın nedir?
Çok zor durum gerçekten Allah sabır versin. Anne tabi başından atamazsın. En doğrusu bir hastaneye götürmek randevu almak. Ama orada da sızlanırsa doktor başından atmak için bir iki ilaç yazar tamam tryze der postalar. Videoya çeksen eşine göstersen ters tepebilir. Yani sonuçta eşine annesinin yalancı olduğunu göstermek onu kırabilir ve sana patlayabilir. Bence en güzeli annenle konış. Neden böyle yaptığını sor ama sakince. Herşey karşılıklı iletişimle çözülür. Bir gelin olduğunu unutmayarak onunla sakince iletişim kur. Bence bu etkili olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Su erkeklerin yorumlarina sinir oldum resmen eger dedigin gibi kaynanan hastaysa ki ne hastalikmis 4aydir duzelememis cagirin taksiyi tutun kolundan goturun hastaneye emrivaki yapin ya niye yeni evli ciftleri bu aileler rahat birakmaz hayir ayri yapamiycaksan evlendirme adami kiz annelerinden daha nazli oluyolar ya bide yorumlarda demislerya nolmus kalsin biz olsak kabul ederiz nahhh edersiniz kadin 7/24 kaynanayla erkek sadece isten gelince bir iki saat cekiyo o yüzden boş yapmayin
51 Yorumla
Soran+1 yılsorma, bir de beni yargılıyolar. kadın hasta olsa gerçekten bakmaz mıyım?
Ev & Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen anlatırsan büyük problemler doğa bilir bırak esin görsün sabret sebat et oldu ki birşey olur sorumlusu sen olursun biz erkekler bu konularda çok hassasız oyuzden bir kere değil adımlarını daha fazla düşünerek atmalısın
00 Yorumla
Şimdi direkt hastahane randevusu alıyorsun eşine de anneme randevu aldım götürelim diye izin aldırıyorsun. Doktordan sağlam raporu alınca her şey biter. Gitmem filan derse zorlayın
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyo gitmiyo :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
49Cevap
+1 yılFarklı dinle anlat, sen şu an mesela kendini cok kaptırmışsın. Eşine kötüleyerek değil de onu düşünüyor muş gibi anlat. Mesela Eşine Annenin kendisi gidince evi temizlendiğine sende onun icin endişe etiğine falan söyle ☺️ böyle diyince eşin sonuncta annesini kötülemediğini görünce sana inanacaktır sonra da hasta olmadığına ınanacaktır
00 Yorumla
+1 yılEsine anlat durumu. inanmiyor mu?
Esin ise gitme bahanesiyle evin biryerine saklansin ve olup bitene sahit olsun. buna ragmen olmuyorsa cekecen baska caresi yok01 Yorumla
Soran+1 yılanlatmayı denemedim henüz, sadece çıtlattım çok hasta falan dedi çünkü eşim evdeyken hasta gibi grünüyo gerçekten
ben kınamayım başıma gelmesin ama kamerayı ac gizlice 10 ar dakika 2 3 gün kaydet izlet eşine baska turlu inanmaz kayinvalidene de söyle ogluna göstercem hasta falan degilsin ayip degil mi de
03 Yorumla
Soran+1 yılkınama canım gerçekten ben de hiçböyle bir şey beklemezdim
- +1 yıl
bacım sen dedigimi yap kocana izlettikten sonra 2 hafta kocana da yüz surat verme bana inanmıyosun güvenin yok benim de sana tahammülüm yok artık yeter de sende hasta rolüne yat böbreğim agriyo de 5 gün yemek is yapma cikma yataktan bu zamana kadar ses etmedim simdi mi numara yapcam de bir eve iki hasta fazla gelince eşin anlar anyayı konyayı
+1 yılDoğru hastaneye götür eşini ikna et böyle olmaz vicdanım el vermiyor ya annene birşey olursa diye ikna et hastanede gerçekler ortaya çıkar heee yinede eşin seni mecbur tutarsa sen kendin bak dersin eşine
00 YorumlaO kadar sıkıldım ki kaynanaların bencilliği ve fitneliklerinden artık
26 Yorumla
+1 yılVallaha aynı benim kaynana 😂
Oğlu gelir hastayım oluyom aman aman 🙄🙄
Iki saat de yemek yer hasta olan yemek mi düşünür00 YorumlaValla bayanlara bu konuda hiç acımıyorum 😂 lafa gelince yok erkekler şöyle kızlar böyle bilmem ne ama kaynanaya gelince hemcinsini iki dakikada satıyor 😂😂
00 YorumlaKameraya kaydet sonrada esine izlet. Tamam annesibasindan atamaz ama en azindan yalan soyledigini görmüş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla suçlu sen olursun dayanmaya çalış bence biraz daha ya da sakın sert yapma de ki aşkım annen için endişe ediyorum hastaneye gidelim de gidin bakalım bir şey çıkmazsa psikolojik tir zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyo ki ya 4 aydır yapmadığım kalmadı asla gitmiyo
Cevap sahibi+1 yılAnladım bak o zaman eşine diyeceksin ki aşkım anneni ben çok seviyorum fakat acaba psikolojik mi yoksa gerçekten bir rahatsızligi mu var öğrenmek istiyorum çünkü ciddi bir sorun olabilir annenle ilgili lütfen yanlis anlama psikolojik dememi ama bu yaşlarda olabilecek seyler bunlar zaten benim endişem de eget psikolojik değilse ki boyutunda yani kadına bir şey olsa vicdan azabı yaşarım bu kadar rahatsızsa hastaneye mutlaka gitmeliyiz demwlisin o saatten sonra da zaten valla ben olsam kocam yokken her suratı yaparım sonra o gelince sessiz sessiz takılırim çünkü gerçekten Boyl3 saygısız tiplere ancak bu yapılır
+1 yılaynısını senin annen yapsa eşin sana söylerse ne hissedersin? empati yap bence,
02 Yorumla
Soranbunu ne anlamda söylediğinizi anlamadım, annem numara yapsa eşim bana söylesin isterdim tabi ki
- +1 yıl
söyleme demek istedim kısaca. eşin inanmayacak ve çadır karışacak. keza aynısını annen yapmış olsaydı eşinde sana söylemiş olsaydı yine aynı durumu yaşardınız. sabır et kaynanan elbet bir yerde pes edecek. haa illa söyleyeceğim diyorsan canlı video paylaşımları yap kaynanan ayaktayken çaktırmadan. eşin illa bir yerde görecektir. video çekersen eşin kasıtlı çekmiş diyebilir
+1 yılKameraya çek ve eşine göster.
Ama gizli çek. Böylelikle esin inanacaktır.10 YorumlaKaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe altına odun atmalı djdjjff30 YorumlaKamera kaydı yapıp bunu uygun bir dille eşine anlatabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine de hastaneye götürelim bakalım neyi var diye endiseleniyom bir gün bisey olcak sen burda olmadiginda ben bisey yapamam elim ayagima dolanır falan diye gözünü boya zorla götürün 😃
00 YorumlaOnun oturdugu odaya kamera yerleştir imkanın varsa, başka türlü anlamaz seni eşin, annesi sonuçta,
02 Yorumla
+1 yılOha hhahaaha türk filmi resmen😀 gizli çekim yap kanıtla bu kadar basit yani.
00 YorumlaVideoya cek baska caresi yok baska turlu anlatamazsin
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. O sizin eve yerlesmeye calisiyor bence birini bul ona dul ise 😅
00 YorumlaÇok zor bir durum genelde analarının kuzusu oluyorlar anlatsanda eşinin sana inanacağını sanmam ama umarım halledersin bir şekilde.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek görüşlerine baksana ya ayıptır 4 aydır özel hayat denen bişi kalmadı hala kalsa nolur diyolar
Eve gizli kamera yerleştir görsün anasının gerçek yüzünü sinir oldum şu an ya
00 Yorumla
+1 yılVar mi gerçekten böyle insanlar?
Bence evde yangın çıkar. Bak nasıl iyileşiyor01 Yorumla
Soran+1 yılvar :/
Annen sana gelse 4 ay kalsa yine aynı tepkiyi verir misin
012 Yorumla
Soran+1 yılnumara yapsa tabi ki
Soran+1 yılne alakası var ki şu an dediğinle anlamadım? şu an yeni bir aile kurulmuş aileyi kamçılayarak sırf oğlunu her gün görebilmek için 4 aydır bizde kalıyo özel hayat denen bişey kalmadı
Soran+1 yılaynı dilden konuşmuyoruz evet, yaşamadığınız için kolay geliyo konuşmak
Soran+1 yılbelli :)
Soran+1 yıl7/24 izlemem önemli değil ki. Ortada bir oyun ve kandırmaca dönüyor. Aynısını sevgili/eşiniz yapsa ooo ben yalana gelemem oooo deyip ayrılırsınız.
Soran+1 yılanlaşamıyoruz abicim sizinle.
Devir teknoloji devri elinxe bir telefon var hani akilda vermis Allah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve gızlı kemara koy. Once eşıne soyle. Sana ınanmıcaktır. kamera kayıtlarını goster. Annesınıde nasıl bır ınsan olduğunu gormuş olur
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadini al ve disari gezmeye cik kanina gir akilli ol
00 YorumlaAnlatamazsın. Çekeceksin. Ya da sen de hasta taklidi yap. Ya da hamile taklidi. Kus sürekli mesela
00 Yorumla
+1 yılBence eşin bu durumun farkındadır da sana hasta olduğuna inanmış gibi gösterir. Annesi yaşlı ve yalnız ise yanında durmasını isteyebilir her ne olursa olsun sizde kaynananızın size karışmasına müsaade etmeyin derim!
00 Yorumla
+1 yılTelefonunun kamerasını aç bir yere koy gizliden yaptıklarını kaydet
00 YorumlaKendi anneni çağır o da sizde kalsın. Yatmaktan elbet sıkılcaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatamazsın canım inanmaz sonunda sizi ayırmak için uğraşmazsa ben hiçbişey bilmiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi bu
Cevap sahibi+1 yıl@Çılgınbebe aynen öyle
- +1 yıl
Anlatirmisin biraz ozelde6
+1 yılIyi anlaşmaya bak sen işini yap gerisini takma evi süpürmek senin görevinmiş gibi gor
00 YorumlaÖlü taklidi yapmadigina dua et 😀 paamuk prensesi oynuyon desene sabret su akar yolunu bulur
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Videoya al böyle kayınvalide mi olur kadın tam trolll ajksldkjll
10 Yorumla
+1 yılBende de bu durum var qma hal ettim iastersen konaşbilirz
00 Yorumlatelefonla kamaraya çek tek çaren budur. söylediklerini yapma
00 Yorumlaçekeceksin bunun başka yolu yok ya da her gün huzursuz olcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli kamera yerleştir ( çok pahalı değil) dediğin doğruysa kanıt elinde... Hatta bir iki gün değil bir hafta kaydet
00 Yorumla
+1 yılSadece bu erkek anneleri ki yapiyo kiz anaları kusursuz mükemmeli mi oynuyolar anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılKorkunç bir kaynana modeli aman aman
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya böyle değildi
+1 yılBenim kaynanam da ölü taklidi yapıyor taktikss
00 YorumlaGizli video kaydı yap
00 YorumlaKameraya çek eşine göster
00 Yorumlaamannn ne şillet bir kadınmış abla ya :) işin zor
00 Yorumla
+1 yılGerçek hasta ise tamam da yalan ne
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçek hasta olsa başım gözüm üstüne ya bakmam mı
- +1 yıl
Herkes bakar boşuna mı arı ev tuttunuz tahmin edebiliyorum Allah Yar ve Yardımcın olsun
Rahatsız olduğunu dile getir, anlat.
00 Yorumla
+1 yılNolacak be kadıncağız kalsın. 🙈🤤😂
00 Yorumla
+1 yılVideo çek çaktırmadan 😂
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Videoya cek ama esin buna kızabilir
00 Yorumlaİyileşme numarası bitince gider sabır.
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay oldu ne zaman olacak o :(
+1 yılkameraya çek..
başka türlü inanmaz..10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Video kaydı yap gizli.
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kalsın ne var adamın annesi..
05 Yorumla
Soran+1 yılne demek kalsın ya
Soran+1 yılkadın hasta değil, ne demek 4 aydır keyfi bir şekilde çocuğunun evinde kalmak? yeni bir aile kurulmuş ortada farkında mısın?
Soran+1 yıldüşünmeli zaten. HASTA TAKLİDİ YAPIP diyorum, taklit.
Böyle karılar kaldımı ya
00 Yorumla
+1 yılvideo kaydı yap telefonunu ayarla
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay kamera koy akşamda eşine izlet😀
00 Yorumla
+1 yılDizilerde olur sanıyordum meğer gerçekmiş
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belki o ogluyla daha rahat ediyordur anne sonucta
00 Yorumla
+1 yılKaynanan oglu senle yatsin istemiyo
00 YorumlaAnlatamazsın imkansız
00 YorumlaBirgün yakalar merak etme 😀
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Kaynanam hasta taklidi yapıp 4 aydır bizde kalıyor, eşime bunu nasıl anlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne