Eşim hastalığını kabul etmiyor, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, eşimle 9 yıldır evliyiz 2 tanede çocuğumuz var. Eşim bana karşı hep şüphe ve sadakatsizlik suçlamaları içinde. Birbirinden alakasız şeyleri bana beni aldatttın bu da kanıt diye önüme çıkarıyor evde ses kayıtları alıyor ve gece o uyurken eve adam soktuğumu ima ediyor bu ses kayıtlarını bilir kişilere gönderiyor bir aldatma söz konusu değil dolayısıyla haksız çıktığında 2 gün normal davranıyor sonra devam ediyor bunlar yüzünden bana fiziksel şiddet uyguluyor, verdiğim yemek siparişlerine kadar takip ediyor, telefon kullanımlarıma, sosyal medya hesaplarım uzun zamandır yok o bir şeyden şüphelenmesin diye kullanmıyorum sadece evimde çocuklarımı büyütüyorum görüştüğüm 1 tane bile arkadaşım yok. 3 yıldır bu şekilde eziyet görüyorum. Eşim hasta olduğunu kabul etmiyor 2-3 kez dokttora gittik ama ilaçlarını düzenli kullanmadı ve sürekli benim bir şeyim yok diyor. Bunları düşünme sebepleride benim evi düzenli temiz tutmamam ütüyü zamanında yapmamam gece telefona bakmam. Gibi bahaneler sunuyor. Beni gün içinde arayarak evde biri mi var diye soruyor. şu an boşanmayı düşünüyoruz ama eşim hala aldatıldığına dair kanıt arıyor. 3 yılımı çaresizce ailem dağılmasın diye ihanet etmediğimi ispatlamaya çalışarak geçirdim ama anladımki o ispat istemiyor çünkü bunun doğru olduğuna kör kütük inanıyor bunu değiştiremiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşim şunları eklememi istedi gece telefon kullanıp kullanmadım demek, kullandığım saatten gece evde yürüdüğümü söylemek, çocuğuma buzdolabını çizdi diye kızmak bunları düşünmeye sebepmiş. Bunuda yorumlarsanız sevinirim.
Eşim hastalığını kabul etmiyor, sizce ne yapmalıyım?