Eşim hasta olmama rağmen yardım etmiyor?

Normalde ev işlerini eşime elletmiyorum. Çalışıyor gece geç geliyor vs yorulmasın diyorum. Her gün üç dört çeşit yemeğini yaparım temizliğimizi yaparım cidden derdim iş yapmış olmak değil yani. Son günlere gelecek olursak eşim işi bıraktı yeni başlayacağı yere önümüzdeki ayın 1inde başlayacak. Yani 1 haftadır falan da evde. Benim ileri seviyede bel fıtığım var birkaç gündür ağrısı tutmuştu yaşayan varsa bilir bazen kitleniyorum hareket edemiyorum. Uyumak uyanmak bile işkence ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Günlerdir kedilerin kumunu bile temizlememiş kum kapları yerde ve ben eğilemiyorum ve kedileri o getirmişti ¿ Hala her gün yemeği benden bekliyor geçen gün yemek yapar mısın dedim ve biliyor hani rahatsız olduğumu yine bana yaptırdı. Bu arada kendisi chef aşçı yani.. Bugün sabah eve baktım yerler cidden rezalet halde duvarlara tutuna tutuna evi süpürdüm o da uyuyor.. Ağrımın tuttuğu ilk gün acile gidelim dedim bir şekilde ertesi güne kaldı. Gidicez mi diye sordu bilmem dedim gitmesek iyi olur valla hava çok kötü falan dedi. İyi gitmeyelim dedim istiyosan gidelim bak gibisinden konuştu istemeyle ne alakası varsa.. Çok canım sıkıldı uyandığında nasıl konuşabilirim

Eşim hasta olmama rağmen yardım etmiyor?